warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_MusicMan_*
Napisano 24 kwiecień 2009 - 10:43
Ja poki co mam malo km i jesli sa chetni na zrobienie 100-150km w spokojnym tempie to wpadam na 100%. Lepiej sie okreslic niz potem samemu mialbym wracac 50-100km, albo mialbym opozniac cala grupe...
Spokojnie dla mnie to powiedzmy 28-33 w zal od wiatru.
Spokojnie dla mnie to powiedzmy 28-33 w zal od wiatru.
Gosc_felipe_*
Napisano 24 kwiecień 2009 - 12:42
MusicMan, możemy się ugadać na normalny trening. Jedziemy rozjazd, jeżeli są skoki, to chwilowe i później jest czekanie na grupę zasadniczą. Finisz oczywiście obowiązkowy "z grupy". Ja tak widzę nasze treningi. Jak się komuś dupa rwie, to niech jeździ na babkę
Moim zdaniem najważniejsze jest obecnie robienie km i zbieranie doświadczenia, idącego ze wspólnej jazdy w grupie.
Napisano 24 kwiecień 2009 - 18:08
Czyli jak mam rozumieć jutro rondo Starzyńskiego godz. 11-sta.
Też mam ochotę jutro zrobić spokojne km. Najbardziej odpowiada mi wersja treningu Felippe. Kuba82 bez obaw, napewno się znajdziemy, spotykamy się zawsze na "ćwiartce" ronda Starzyńskiego-Jagiellońska w stronę Modlinskiej, ciężko nie zauważyć.
Maro, będę czekał na Ciebie jak zwykle o 10:20 tam gdzie zawsze.
Też mam ochotę jutro zrobić spokojne km. Najbardziej odpowiada mi wersja treningu Felippe. Kuba82 bez obaw, napewno się znajdziemy, spotykamy się zawsze na "ćwiartce" ronda Starzyńskiego-Jagiellońska w stronę Modlinskiej, ciężko nie zauważyć.
Maro, będę czekał na Ciebie jak zwykle o 10:20 tam gdzie zawsze.
Gosc_felipe_*
Napisano 25 kwiecień 2009 - 16:01
Napisano 25 kwiecień 2009 - 16:26
tempo spokojne? no niech będzie że wierzę. na jutro i Garwolin się piszę, tylko gdzie zbiórka? może być skrzyżowanie Marsa i Płowieckiej albo dołączę w Wesołej{ pamiętasz Andrzej, tam gdzie skręcałem jak wracaliśmy z Mińska} tylko o której?
oprócz mnie będzie pewnie też Marek.
oprócz mnie będzie pewnie też Marek.