Trójmiasto- wspólne treningi na szosie
Started By
jakubruc
, 09 mar 2009 12:19
260 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 sierpień 2010 - 22:42
Oficjalnie nic, ale ja jestem chętny na ustawienie się na rondzie. ;-)
Niestety, południe od Chwaszczyna słabiutko znam, dlatego myślę o północnych Kaszubach. Może mniej więcej trasa z ustawki sprzed roku?
Chwaszczyno->Nowy Dw. Wejherowski->Wejherowo->Kniewo->podjazd przy rurach->Nadole>Żarnowiec->Werblinia->Sławutówko->Reda
Chyba, że ktoś ma inną propozycję.
Niestety, południe od Chwaszczyna słabiutko znam, dlatego myślę o północnych Kaszubach. Może mniej więcej trasa z ustawki sprzed roku?
Chwaszczyno->Nowy Dw. Wejherowski->Wejherowo->Kniewo->podjazd przy rurach->Nadole>Żarnowiec->Werblinia->Sławutówko->Reda
Chyba, że ktoś ma inną propozycję.
Gosc_kot szosowiec_*
Napisano 23 wrzesień 2010 - 20:34
Nie wiem, gdzie zamieścić to pytanie, więc walę tu :-)
Czy ktoś może wskazać mi jakiś podjazd, na którym można potrenować interwały. Chodzi mi o dość sztywne wzniesienie dł. co najmniej 0,5 km, z nawierzchnią asfaltową (oczywiście) i najlepiej na uboczu, ze znikomym ruchem samochodowym.
Czy w ogóle istnieje takie cóś ?
Czy ktoś może wskazać mi jakiś podjazd, na którym można potrenować interwały. Chodzi mi o dość sztywne wzniesienie dł. co najmniej 0,5 km, z nawierzchnią asfaltową (oczywiście) i najlepiej na uboczu, ze znikomym ruchem samochodowym.
Czy w ogóle istnieje takie cóś ?
Napisano 23 wrzesień 2010 - 20:48
kot szosowiec, Reja w Sopocie --> http://mapa.trojmias...y=-8.8&z=5&om=v
Napisano 23 wrzesień 2010 - 21:56
Praktycznie rzecz biorąc nie ma tam żadnego ruchu aut, bo są szlabany i zakaz wjazdu przy granicy Parku Krajobrazowego. Jedynie raz na godzinę przemknie tamtędy jakieś auto leśnika albo jednego z nielicznych mieszkańców domku na górze.
Masz tam dwa podjazdy - w lewo stromszy i krótszy, a w prawo dłuższy i łagodniejszy. Tworzą fajną pętlę, dobry 'materiał' do treningu, dlatego można tam spotkać więcej rowerów niż samochodów
Masz tam dwa podjazdy - w lewo stromszy i krótszy, a w prawo dłuższy i łagodniejszy. Tworzą fajną pętlę, dobry 'materiał' do treningu, dlatego można tam spotkać więcej rowerów niż samochodów

Gosc_T.o.m.p.o.z_*
Napisano 21 grudzień 2010 - 14:32
Cytat
Dwa filmiki z pierwszych km. ustawki na Castoramie.
Późnojesienny trening- niektórzy na góralach i zimówkach.
Casto 1
Casto 2
gościu w spodenkach Daniello ma złą pozycję na rowerze, chyba ze to wynika z jakiegoś urazu albo coś wtym stylu. Bo widać ze kręci lekko na wysokiej kadencji a bardoz mu chodza pośladki bardzo pracuje biodrami.
Tompoz
Dodaj odpowiedź