Może zrobią jeszcze jakąś promocję. Jakbym wiedział, że taki upust to bym brał odrazu. Szkoda, że dopiero dzisiaj o tym napisali
Pomiar Mocy - Sprzęt (Tylko Sprzętowe Mierniki Mocy!)
Napisano 29 listopad 2015 - 16:11
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 29 listopad 2015 - 17:35
wiesz ... ogłaszać promocję zanim wejdzie to strzał w kolano - nikt do czasu rozpoczęcia promocji nic nie kupi bo będzie czekał na właśnie tą promocję - czyli przyszła promocja jeszcze spowolni sprzedaż a nawet zastopuje
promocję ogłasza się jak zaczyna obowiązywać a skoro ta obowiązywała 1 dzień to tyle się ją ogłaszało
jedyne można mieć "pretensje" to mediów, że nie pisały o "czarnym piątku" od tygodnia czy dwóch - sam o nim zapomniałem a przypomniały mi media a ja tylko sprawdziłem czy ma sens przyspieszyć zakup wchodząc na stronę p2m
promocja p2m nie była na tyle atrakcyjna aby przyciągnąć tych co myślą o decyzji zakupu - można było ew. przyspieszyć zakup tych co się już zdecydowali a tylko czekają na to "coś" - w moim przypadku czekałem na grudniową kaskę ale zdecydowałem, że wydam wcześniej
Napisano 02 grudzień 2015 - 13:44
canyon strzela promocjami, że aż dziw bierze ...
https://www.canyon.c...als&subcat=T012
vectory dziś za 2600 / 4300
chyba jednak by wolał je zamiast p2m ...
Napisano 02 grudzień 2015 - 22:20
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
- play lubi to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 04 grudzień 2015 - 11:14
Ja go brałem do tarcz 36/46 przełajowych i powiedzieli, że będzie ok. Ogólnie nie musisz brać z tarczami co mają na stronie, możesz swoje przekręcić z obecnej korby jak zgadza się rozstaw pod mocowanie.
Tak, to już wiem że tarcze można zastosować aby pasowały, nawet ultegry jeden z kolegów tu założył widziałem i jest ok. Chodzi mi tylko o prawidłowe wskazania miernika.
Napisano 04 grudzień 2015 - 11:27
Będzie zasadniczo OK. Zauważ, że nie ma jakichś osobnych kalibracji dla tarczy 53 i 39. Miernika nie obchodzi z jakiej koronki kręcisz, tylko jaką siłę przykładasz. Chociaż kolega asedio oraz Prozor robili badania i okazało się, że jest pewien dryft pomiaru dla małej i dużej koronki dla Power2maxa.
Napisano 04 grudzień 2015 - 11:30
Ogólnie odnośnie jeszcze zakup PM, ciekawą opcją była korba Sram Rival22 P2M, zarówno cena jak i to że w komplecie są koronki to zajefajny plus. Oferował/oferuje to sklep w Berlinie https://www.power2ma...rom-699-euro-2/ .
Póki co nie odpisują na e-mail i nie wiem czy aktualne. Gdyby ktoś miał wiedzę w tym temacie, to proszę o info. Dodatkowo gdyby ktoś z zach.pom. reflektował to zaproponuje wspólny wyjazd do Berlina do tego sklepu.
Napisano 04 grudzień 2015 - 11:33
Będzie zasadniczo OK. Zauważ, że nie ma jakichś osobnych kalibracji dla tarczy 53 i 39. Miernika nie obchodzi z jakiej koronki kręcisz, tylko jaką siłę przykładasz. Chociaż kolega asedio oraz Prozor robili badania i okazało się, że jest pewien dryft pomiaru dla małej i dużej koronki dla Power2maxa.
Mały dryft to mały pikuś, jeśli występuje to będzie on stały dla mojego zestawu i w treningach nie ma to dla mnie znaczenia.
Napisano 04 grudzień 2015 - 11:37
Mały dryft to mały pikuś, jeśli występuje to będzie on stały dla mojego zestawu i w treningach nie ma to dla mnie znaczenia.
Dokładnie, Panowie to nie apteka. Jak ktoś chce mieć laboratoryjną dokładność to kupuje SRM i wysyła na kalibrację do serwisu po wymianie koronek lub baterii.
- Prozor lubi to
Napisano 04 grudzień 2015 - 11:48
Ok. Jak nie wypali z tym Sram Rival22, to tylko podpowiedzcie czy ten P2M : http://www.power2max...d/#!prettyPhoto
będzie kompatybilny z tą tarczą (przykładowe foto, tarczę już mam) :
http://www.ebay.ie/i...WcAAOSw8-tWW7dW
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: PowerTapPower2MaxSRM, Quarq, Stages, Polar, i inne.
|
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
Pomiar Mocy Fsa Powerbox Bb386Evo 172,5 Mm 53/39Napisany przez dmxzor , 01 sty 2020 pomiar mocy, powerbox, stages i 3 więcej |
|
|
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Opaska Sigma R1Napisany przez @ndrew , 07 sty 2017 sigma, polar, hr, r1, m400 |
|
||
Giełda →
Wspólne zamówienia →
Power2Max - 2 PomiaryNapisany przez Lason , 03 gru 2016 Power2max, pomiar mocy i 3 więcej |
|