No co Ty powiesz, serio? Ależ wszystkich zaskoczył tym odkryciem...
A to wklejenie ramki to ni z gruszki ni z pietruszki, absolutnie nieudane...
Posted 03 November 2019 - 23:29
No co Ty powiesz, serio? Ależ wszystkich zaskoczył tym odkryciem...
A to wklejenie ramki to ni z gruszki ni z pietruszki, absolutnie nieudane...
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 04 November 2019 - 08:58
Uwaga moderacyjna: zgodnie z regulaminem (którego pewno nie czytałeś) masz obowiązek sprawdzić, czy pytanie nie zostało zadane przez kogoś innego, lub dyskusja na ten temat nie jest już prowadzona. Wpis w #1788 dotyczył dokładnie tego samego, choć aktualnie strona do którego prowadził odnośnik jest już niedostępna, to jakbyś poczytał wpisy poniżej, to mógłbyś się zorientować, że tyczy tego samego co wkleiłeś Ty.
Zwracam również uwagę, że odnośniki należy wklejać tak, żeby był dostęp do materiałów źródłowych, a nie byle jak byle było jak Twoje wklejenie ramki.
Posted 04 November 2019 - 22:37
Posted 05 November 2019 - 13:58
FSA PowerBox to mierniki Power2Max. Raczej bezawaryjne. Dopóki użytkownik nie zrobi coś głupiego typu pozbycie się uszczelnień itp. to możliwość uszkodzenia jest raczej marginalna.
Posted 05 November 2019 - 22:13
Używam PowerBox od 2 lat. Sprzęt bezproblemowy, bezawaryjny. Zalewany deszczem, przypiekany słońcem - nic się nie dzieje. Jedyne działanie które podjąłem przy jego obsłudze to zrobiłem kilka razy update softu, wymieniłem 2 razy baterię i upgradowałem go o balans L/P.
Myślę, że możesz atakować śmiało nawet uwzględniając krótszą gwarancję, ja swój kupowałem na PlanetX, kosztował mnie z przesyłką 1900 PLN, nie wiem jaką masz ofertę na używany.
Posted 10 November 2019 - 16:55
Posted 10 November 2019 - 17:00
Poczekaj na Black Friday. Wtedy może Ci się zmienić postrzeganie niektórych produktów . W zeszłym roku Stages można było kupić w bardzo dobrej cenie.
Ale Inpeak jak najbardziej godzien zastanowienia. Chciałem pomiar dwustronny, dlatego poszedłem w Quarqa, ale jakbym miał brać jednostronny, to kupiłbym Inpeak. Szczególnie, że mam chłopaków lokalnie.
Posted 10 November 2019 - 17:22
Po wykonaniu "research'u" stwierdzam, że pomiar jednostronny mi wystarczy. Ma to być jedynie dla mnie do porównywania obciążenia. Jeśli zawsze będzie mylił się tak samo to jest to dla mnie wystarczająco dobrze.
W co iść na chwilę obecną?
Najbardziej kusi inpeak - możliwość wysłania swojego ramienia. Poradzili już sobie z problemami wieku dziecięcego?
Są jeszcze opcje 4iiii, Stages - ale tutaj cena taka, że już praktycznie można iść w p2m dwustronny.
Wiem, że pytanie jakich wiele i odpowiedzi wiele.
Najbardziej jestem ciekaw opinii kogoś, kto od dłuższego czasu użytkuje inpeak.
Posted 10 November 2019 - 19:40
Nasz to samo co ja. Z tym że ja mam 55%-45% tak do 270W. Prawa noga odpoczywa i wchodzi do gry jak sytuacja wymaga Od 450W idą już po 50%.
Oczywiście dzieje się to mimowolnie i nie odczuwam tej dysproporcji
Posted 11 November 2019 - 08:50
Posted 11 November 2019 - 11:46
Najlepiej jakby jeszcze był ''ładowany'' a nie wymienna bateria bo szanse że później będą problemy z wodą są spore. U mnie w 4iii wystarczyło 2 lata , kilka wymian baterii i jak dostała się woda to cyrki są. U kolegi w Stagesie było podobnie. Brat ma Stagesa kilka lat i tu dla odmiany 0 problemów.
To chyba nie jest mój wymysł z tą woda bo jest już wersja Rechergable pomiaru 4iii =Podiiiium, może jednak jest coś na rzeczy .
W zeszłym roku kupiłem jednostronny Assioma ( ładowany) i na razie jest ok, wskazania podobne do 4iii a przed wodą chyba lepiej to zabezpieczone, zobaczymy.
Posted 11 November 2019 - 12:09
Road - Pinarello Dogma 60.1 2009
Tri - S-Works Shiv 2017
Posted 11 November 2019 - 12:17
Posted 11 November 2019 - 12:18
Posted 11 November 2019 - 13:44
Proponuje Wam nałożyć zwykłej wazeliny technicznej na oring w klapce baterii. Poprawi to szczelność.
|
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
Pomiar Mocy Fsa Powerbox Bb386Evo 172,5 Mm 53/39Started by dmxzor , 01 Jan 2020 pomiar mocy, powerbox, stages and 3 more... |
|
|
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Opaska Sigma R1Started by @ndrew , 07 Jan 2017 sigma, polar, hr, r1, m400 |
|
||
Giełda →
Wspólne zamówienia →
Power2Max - 2 PomiaryStarted by Lason , 03 Dec 2016 Power2max, pomiar mocy and 3 more... |
|