Witam,
panowie potrzebuje pomocy przy stages ultegra 6700. Kupiłem ten nowy miernik niedawno i zrobiłem na nim 3 treningi. Poprzednio miałem okazję przetestować miernik tej samej firmy tyle ze na korbie shimano 105 i nie miałem kompletnie żadnego problemu. Teraz do rzeczy:
Jadąc na rowerze co dosyć często wskaźnik watów jak i kadencji pokazuje zero. Jest to bardzo irytujące bo nie mam pojęcia co może być nie tak. Kręce sobie na podjeździe a w pewnym momencie potrafi przez 5 sekund pokazywać 0. Zaznaczę że czujnik jest dobrze skalibrowany i pokazuje wartość 904. Bateria jak i firmware też są nowe. Jesli chodzi o licznik to używam garmina 520. Wlączałem i wyłączałem bluetooth w garminie i również to samo. Bede wdzięczny za każdą radę.
Witam,
mam podobny problem.
Zakupiłem tydzień temu Stages Ultegra 6800. Przez dwa dni wszystko było ok. Ale po dwóch dniach pomiar przestał pokazywać wartości mocy i rytmu w Garminie.
Garmin Edge 1000 nadal wykrywa Stages, ale każda kalibracja kończy się "Kalibracja udana - Bieżąca kalibracja: 0".
Restartowałem Garmina, przywróciłem ustawienia fabryczne ale na nic się to zdało.
Aplikacja Stages Power wykrywa pomiar ale podczas jazdy nie pokazuje ani mocy ani rytmu.
Zna ktoś rozwiązanie?
Pozdrawiam.