bike-components.de
bike discount.de
rosebikes.pl(de,com)
bike 24 de
Kilka zakupów -zawsze OK
Dla porównania -Bikestacja nigdy całkiem OK zawsze trzeba się upominać, szczególnie o termin
cyklomania
rowertour
brak zastrzeżeń
Napisano 21 marzec 2015 - 23:31
CarbonOne.pl - koła na szprychach karbonowych
Blackcatwheels.pl - Koła na zamówienie
Sklep - obręcze, piasty, szprychy
Wrocław
Kontakt na priv, @ lub tel: 604 40 95 04
Napisano 15 maj 2015 - 12:02
ja polecam sklep sportowy PRESTO. Ostatnio kupiłam tam trampolinę ogrodową: http://www.sklep-pre...liny-4144.html i dla mnie rewelacja. Nikt nie miał żadnych pretensji, kiedy ja wypytywałam o każdy szczegół trampoliny, do tego wysyłka bardzo szybka
Pozdrawiam serdecznie
Zapraszam do mojego sklepu z produktami rozwojowymi gdzie możesz zakupić produkty które pomogą Ci w rozwoju Twojej samoświadomości.
Napisano 15 maj 2015 - 15:15
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Napisano 01 lipiec 2015 - 16:32
1. wiggle.com - mocno polecam. Kupiłem korbę, ale nie spieszyło mi się, więc wziąłem przesyłkę zwykłą (taniej:) Zaginęła. Po krótkim mailu ode mnie zarządzili "investigation". Jeszcze tego samego dnia poprosili o potwierdzenie adresu i wysłali korbę jeszcze raz, tym razem DHLem. Nic nie dopłacałem. Korba wczoraj przyszła a ja jestem cały w skowronkach:)
2. Rowertour.com z Bygdoszczy. Kilka razy kupowałem i przy jednym zamówieniu (ok 3k PLN) dodatkowo negocjowałem (i wynegocjowałem) ceny. Szybko i przyjemnie.
pozdr,
Napisano 01 lipiec 2015 - 16:57
To ja też dodam swoje 5 groszy.
Cyklomania - przyzwoity wybór i dobre ceny, ale co najważniejsze - obsługa na najwyższym poziomie. Kilkukrotnie zamawiałem u nich części i zawsze wszystko było OK, ale ostatnim razem przerośli samych siebie. Przed zamówieniem miałem kilka pytań - odpowiedź na maila otrzymałem w przeciągu kilku minut. Od złożenia zamówienia do momentu dostawy minęło mniej niż 24h (płatność przelewem). Da się? Da.
Gratuluję sprawnej obsługi i życzę utrzymania poziomu.
Napisano 09 lipiec 2015 - 17:46
A ja się zawiodłem na Cyklomanii. Zamówiłem 50 szprych i 50 nypli. Potrzebowałem ich "na już". Jak zobaczyłem, że w paczce było tylko 30 nypli to naprawdę ostro się wkurzyłem. Uratował mnie jeden malutki serwis, gdzie byłem pewien, że ich nie dostanę - zadzwoniłem tak żeby zadzwonić i jakimś fartem mieli.
Po telefonie do CM okazało się, że "rzeczywiście, został nam tu jeden woreczek nypli" -.- Chcieli mi je podesłać, ale łaski mi nie robią, żebym czekał kolejne 2 dni na garść nypli... Uzgodniliśmy, że odeślą pieniądze, wysłałem im numer konta i od wczoraj, południa, jeszcze nie przysłali. Kiepsko.
A ze swojej strony polecę KXBike. Super kontakt, dobre ceny, szybka wysyłka. 7 lipca późnym popołudniem zamówiłem sztycę i od razu dostałem tel. od właściciela, że 8-9 będzie na urlopie i nie będzie mógł wysłać, więc prosi żebym mu wysłał potwierdzenie przelewu to mi od razu wyśle. I jeszcze tego dnia szybko wysłał, dzisiaj sztyca jest - nie musiał, a zadzwonił. Naprawdę polecam
Napisano 09 lipiec 2015 - 21:51
To jeszcze moje trzy grosze do Cyklomanii. Mieszkam w Opolu, więc mam ich na miejscu. Od zakupu do zakupu poznałem chłopaków, do tego jeździmy razem w grupie treningowej. Jak coś potrzeba, wpadam, pogadam, kawę wypiję, zabieram fanty, wracam do domu, puszczam przelew. Zawsze dobrze doradzą, cenę dopasują Polecam.
Napisano 09 lipiec 2015 - 21:51
To jeszcze moje trzy grosze do Cyklomanii. Mieszkam w Opolu, więc mam ich na miejscu. Od zakupu do zakupu poznałem chłopaków, do tego jeździmy razem w grupie treningowej. Jak coś potrzeba, wpadam, pogadam, kawę wypiję, zabieram fanty, wracam do domu, puszczam przelew. Zawsze dobrze doradzą, cenę dopasują Polecam.
Napisano 14 lipiec 2015 - 20:22
A może z was ktoś miał styczność z tym sklepem http://www.rowerowestroje.pl/ i tym http://www.odziezdlakolarzy.pl
Napisano 14 lipiec 2015 - 20:42
kup sobie lepiej na aliexpress to samo dużo taniej
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 15 lipiec 2015 - 09:45
Bikecenter.pl - uwaga na ten polski sklep.
Zamówiłem łańcuch Campa Record 11s. Przysłali co prawda w oryginalnym pudełku, jednak w środku woreczek z łańcuchem był rozdarty i nie było w nim pinu. Używam spinki, więc sworzeń był mi zbędny. Jednak taka sytuacja mówi wiele o rzetelności tego sklepu.
Napisałem do nich maila z prośbą o wyjaśnienie - zero reakcji.
Napisano 22 lipiec 2015 - 05:34
I kolejny kamyczek do ogródka Cyklomanii. Jak pisałem wcześniej - kupowałem u nich szprychy i nyple. Nypli przyszło za mało.
Teraz po zaplataniu okazało się, że ze szprychami też sobie zrobili jaja. Mianowicie 2 sztuki były nie tej długości co miały być, natomiast kolejne dwie to były nie sztuki prosto z fabryki, ale takie wcześniej przymierzane! Jak wiadomo niektórzy nie liczą długości, tylko sprawdzają empirycznie. I właśnie takie to były sztuki.
Olbrzymie szczęście, że zamówiłem ilość z zapasem, bo to jest niedorzeczne!
Napisano 22 lipiec 2015 - 09:08
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 22 lipiec 2015 - 12:14
No dobra, trochę racja Z drugiej jednak strony jak kupuję części rowerowe to wolałbym żeby były "z pudełka"