A co powiecie o siodełku Wittkop ?

http://www.lidl.de/d...dsattel/p189667
Napisano 02 marzec 2015 - 16:32
Napisano 02 marzec 2015 - 18:32
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 02 marzec 2015 - 18:37
Czy w ten stojak zamontuję ramę o sporych przekrojach rur?
Coś takiego:
https://scontent-fra...d4d&oe=559150D4
Napisano 02 marzec 2015 - 21:32
Siodełko model Medicus. Czy to oznacza szybką wizytę u lekarza,najlepiej urologa? ;-)
Z drugiej strony 'Wittkop', to może dobre na wytop? ![]()
Napisano 03 marzec 2015 - 07:55
Czy w ten stojak zamontuję ramę o sporych przekrojach rur?
Coś takiego:
https://scontent-fra...d4d&oe=559150D4
A co powiecie o siodełku Wittkop ?
"MAMIL"
Napisano 06 marzec 2015 - 13:27
"MAMIL"
Napisano 10 marzec 2015 - 14:57
Kupiłem w zeszłym roku spodnie z lidla i chciałoby się powiedzieć, że są do ***, ale właśnie nawet do tego nie są. Wkładka/pampers jest tak źle wszyty, że może i ochroniłby mi przyrodzenie przy czołowym zderzeniu z płasko lecącym pingwinem, ale na pewno nie poprawia komfortu siedzenia.
Pompka nadaje się do MTB, szosy nie udało mi się powyżej 6 bar napompować.
Napisano 11 marzec 2015 - 10:08
Pompki - w większości rzutów do kolarki za słabe - krótko wytrzymują, a dodatkowo trzeba się na nich wieszać, żeby dobić do 9-10 atm - nie polecam, dobra pompka starczy na lata, a przede wszystkim dużo lżej się pompuje, warto spróbować, a już się do pompki z Lidla nie wróci, a nie są dużo droższe.
Spodenki w większości rzutów pampers źle - wszyty za bardzo z przodu lub z tyłu - loteria. ![]()
Plus to, że szwy z serii na serie coraz gorsze, ale na treningi dobre tylko trzeba trafić na serię z dobrze wszytym pampersem.
Kurtki coraz częściej w nich szwy puszczają i zastępują saunę.
Napisano 12 marzec 2015 - 08:29
Do chwalących pompki z Lidla (choć może co któraś tam w mairę dobrze działa), spróbujcie raz napompować szytkę do 10 bar markową pompką. Wtedy zrozumiecie na czym polega różnica.
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Napisano 12 marzec 2015 - 09:05
Zgadza się. Dwa sezony bawiłem się w nabijanie dętek lidlem i o ile MTB i mieszczuch rewelacja o tyle szosa to już duży problem. Kupiłem sobie SKS-a i teraz rozgrzewkę zaczynam na niskim pulsie.
Wysłano z mojej Xperia Z1 przy użyciu taptalka
Też ostatnio kupiłem SKS i przestałem się "wieszać/kłaść" na mojej noname'owej pompce.
Napisano 12 marzec 2015 - 10:13
"MAMIL"
Napisano 12 marzec 2015 - 13:45
Ja kupiłem torebkę na narzędzia podsiodłową. Mieści się do niej pomkpa Blackburn Airstick SL. (marudziłem o tym na innym watku). Tylko zestaw kluczy trzeba wyjąć, bo moim zdaniem za dużo tam tego i za ciężkie (a moje doświadczenia z narzędziami nie-rowerowymi z Lidla są niekorzysne). Niemniej sama torebka za 25PLN jest spoko, więc narzędzia traktuje jako gratis.
Kupiłem też koszulke (bo poprzednia z długimi rękawami mi się sprawdza - chociaż przy 7 stopniach, więc nie wiem jak ta się sprawdzi przy 20)
Zgadza się. Dwa sezony bawiłem się w nabijanie dętek lidlem i o ile MTB i mieszczuch rewelacja o tyle szosa to już duży problem. Kupiłem sobie SKS-a i teraz rozgrzewkę zaczynam na niskim pulsie.
Wysłano z mojej Xperia Z1 przy użyciu taptalka
Dokładnie tak. Wczoraj kupiłem SKS Airkompressor 12.0 i twierdzę, że pomka z lidla w porównaniu do niej nie zasługuje na miano pompki.
Napisano 12 marzec 2015 - 13:47
ale tą całkowicie rozpinaną czy częściowo?
"MAMIL"