[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 13 marzec 2015 - 14:03
Odpowiedź przekazałem wcześniej. Projekt jest już lepszy ale nadal ma pewne niedociągnięcia. Obecna wersja
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 13 marzec 2015 - 17:22
Te modele sleek na pierwszy rzut oka wyglądają jak na dzieciaka (takie malutkie). Jak zobaczyłem na żywo to lekki szok. Podczas ubierania też ciężko uwierzyć, że to jakoś wejdzie na nas. Jednak po chwili ciuchy strasznie fajnie się 'układają' i jak rozmiar jest ok, to ich nie czuć na sobie. To co mówią to prawda - ciuchy są nieprawdopodobnie rozciągliwe.
Tak więc czekamy, czekamy. Na razie pogoda leci sobie w kulki więc testować i tak by nie było jak, ale fajnie by już było mieć te ciuchy mimo wszystko
Napisano 13 marzec 2015 - 17:48
Wczoraj przyszlo do mnie ze sklepu Bikeinn Santini Aeroactive 2.0. Wziąłem rozmiar XL i nawet ręki nie przełożyłem bo w łokciu staje...
Jeśli nasze zamówienie tez jest w/g tych wymiarów to mi sie juz nie spieszy z odbiorem...
Napisał użytkownik patolog 13-go w piątek.. :-P
Ja zamówiłem koszulkę santini i jej rzeczywiste wymiary mierzone przez @uraza są podobne do mojej przylegającej koszulki, która jednak ma jeszcze trochę luzu. Ta santini jest tylko kilka cm krótsza. Myslę więc że powinno być ok. A jak będzie w rzeczywistości to się okaże.
Napisano 19 marzec 2015 - 20:45
kolego @uraz,czy termin dostawy odzieży od Vitesse jest nadal aktualny?(mam tu na myśli końcówkę kwietnia)
Napisano 20 marzec 2015 - 00:09
Najnowszy projekt 3D od Vitesse po poprawkach. W kwietniu będą rysunki płaskie.
Napisano 24 marzec 2015 - 16:35
Czy można jeszcze coś zamówić? ![]()
Napisano 26 marzec 2015 - 19:20
@uraz? jakieś świeże wiadomości? Terminy się nie przesuwają? będzie na majówkę?
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 27 marzec 2015 - 17:28
Rozumiem że termin podany przez Vitesse dotyczy całego asortymentu, łącznie z rękawkami, nogawkami i potówkami, które nie są robione wg indywidualnego projektu ?
Nie są według indywidualnego projektu ale są częścią większego zamówienia więc będą uszyte i wysłane razem z pozostałymi ubraniami.