Wg numeru śledzenia, jutro paczka ma być u mnie.
[2015] Wspólne Zamówienie Santini I Vitesse
Napisano 02 kwiecień 2015 - 17:59
- piotrkol lubi to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 03 kwiecień 2015 - 21:47
- piotrkol lubi to
Napisano 08 kwiecień 2015 - 21:06
Hmm, "część" czyli te zamówienia w których nie ma nic z Vitesse. Do kogo wyślę to chyba oczywiste
Kiedy? Jeśli się wyrobię z pracą, która jakby nie patrzeć jest priorytetem to wyślę je w piątek. Jeśli się nie wyrobię to wyślę w poniedziałek.
Napisano 10 kwiecień 2015 - 16:42
Spakowałem wszystko i zaadresowałem ale niestety na pocztę już nie zdążę. Kurier co prawda przyjechał, ale dosłownie 10 min tu po tym jak go zamówiłem więc nie zdążyłem wydrukować etykiet ... Ma przyjechać w poniedziałek rano.
Podsumowując spodziewajcie się przesyłki we wtorek.
- piotrkol lubi to
Napisano 10 kwiecień 2015 - 19:01
Wysyłka vitesse jest realne dalej przed majówką? Monitorujesz tam terminy?
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 14 kwiecień 2015 - 11:42
Ile jest osób które się nie załapały a chciałyby również mieć stroje z Vitesse? Wpadłem na ten wątek za późno a dosłownie wczoraj kontaktowałem się z Vitesse bo myślałem o podobnej akcji. Cena za sztukę jest zdecydowanie za wysoka jak dla mnie ![]()
Komplet koszulka krótki rękaw + spodenki z serii Pro Line to koszt ok. 400 pln za zestaw. To świetna cena. Projekt Uraza też jest klasa, bez zbędnych elementów i ma polski akcent
Można do zestawu dodać też bluzę do kompletu.
Do tego dochodzi stała kwota 400 pln za pracę grafika. Jeśli jednak wykorzystamy wzór już istniejący jak z zestawu który organizował Uraz - koszt będzie odpowiednio niższy o tę kwotę.
Pytanie:
- Czy kolega Uraz byłby skłonny udostępnić ów wzór i pozwoli powołać się na siebie w razie czego przy składaniu zamówienia?
- Ile osób byłoby jeszcze chętnych?