Cytat
Mdły to się znów Ty robisz Deadhorsie...
już nic nie mówię...
Napisano 17 sierpień 2010 - 14:04
Cytat
witam wszystkich kolarzy którzy wzięli udział w TDP amatorów. sam startowałem zająłem 29 miejsce w ogólnej a 4 w swojej kat.
hehe samochwała
ogólnie dostałem koszulkę rozmiar L nie ma ktoś M żeby zamienić?
Napisano 17 sierpień 2010 - 14:16
Cytat
hehe no ja M2 a na jakim dystansie ja fitnes:P bo mój rower by chyba nie przejechał dystansu sport
Napisano 17 sierpień 2010 - 19:44
Napisano 17 sierpień 2010 - 20:04
Cytat
ładny z ciebie kozak widzę czemu nie startowałeś?Jakie gonić na trasie fitnes? przecież pierwszy miał średnią oscylującą na 25km/h co na tym dystansie i płaskim profilu i jednym krótkim podjeździe jest średnią śmieszną :mrgreen: dlatego prosiłbym byście potwierdzili czy w wynikach nie ma błędu, bo do teraz nie chce mi się w nią wierzyć.
Napisano 17 sierpień 2010 - 20:20
Cytat
Ej, ej :mrgreen:
Jakie gonić na trasie fitnes? przecież pierwszy miał średnią oscylującą na 25km/h co na tym dystansie i płaskim profilu i jednym krótkim podjeździe jest średnią śmieszną :mrgreen: dlatego prosiłbym byście potwierdzili czy w wynikach nie ma błędu, bo do teraz nie chce mi się w nią wierzyć.
Napisano 17 sierpień 2010 - 20:33
Cytat
Startowałem, ale na trasie sport :-P i trasa fitnes w porównaniu do sport to wielki pikuś
Napisano 17 sierpień 2010 - 20:37
Napisano 17 sierpień 2010 - 20:44
Cytat
który daje więcej satysfkacji niż jaka kolwiek czołowa pozycja na trasie fitnes.
Napisano 17 sierpień 2010 - 20:51
Napisano 17 sierpień 2010 - 20:55
Napisano 17 sierpień 2010 - 21:04
Cytat
Nadal nie chwalisz się średnią, czyli jednak założenie o błędzie 1-2km/h zaczyna nabierać racjonalnego sensu. I widzisz, pic polega na tym, że nieważne jest to które masz miejsce, czy jestes lepszy/gorszy tylko o zabawę. Każdy jechał jak mógł i zajął co mógł, więc nie ma sensu się rozczulać i wzajemnie oceniać, bo nie w tym rzecz. Dla Ciebie może Twój start to wielki sukes, masz do tego prawo, bo sam doskonale wiesz na co Cię stać. Tak samo ja wiem, że zakładając nawet ten błąd 1-2km/h to wynik zwyciężcy nie jest imponujący i nie ma się co podniecać. W koncu to była trasa fitnes, wiec ludzie tam startujący raczej byli tam po to by się pięknie bawić, niż ostro rywalizować czy walczyć ze sobą o przetrwanie jak to było na trasie sport.
choć jak mówię, nadal nie wierzę w tą średnią zwyciężcy fitnes, bo to naprawdę jest spacerkowa średnia, a jeśli mówisz o tych wymiataczach co jechali 40-50km/h z bardzo mocnym wiatrem w morde to chyba jednak chipy zbyt mocno nie kłamią i trzeba wierzyć wynikom, a nie opowiadaniom o jeździe 40-50km/h z mocnym czołowym wiatrem.
Napisano 17 sierpień 2010 - 21:09
Napisano 18 sierpień 2010 - 19:07
Cytat
ja pier**le....
A jedyny sukcesz jaki osiągnałem to meta, który daje więcej satysfkacji niż jaka kolwiek czołowa pozycja na trasie fitnes.
Napisano 18 sierpień 2010 - 20:18
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo