Froome Na Dopingu ? To Niezłe Jajca :d
Napisano 06 lipiec 2018 - 16:58
Ribble R872 - Octane One Gridd
Gosc_Bullet_*
Napisano 07 lipiec 2018 - 11:58
Peter1983, dnia 07 Lip 2018 - 10:18, napisał:
Jak nie być fanem oszustów. Jak jeździsz to dobrze wiesz na co może sobie pozwolić człowiek a na co cyborg. Proste.
Nie zrozumiałeś chyba ironii: moim zdaniem cała czołówka ( przynajmniej ) zawodowego peletonu to - w dalszym ciągu - doperzy.
Napisano 07 lipiec 2018 - 13:31
W oglądaniu nie chodzi o to, czy jest to na czysto, czy nie. Ehh, czasem lubię romantyków...
Ważne są emocje, to nie jest żadna fikcja.
A jeśli wszyscy oszukują, to wygrywa i tak najlepszy. Wielki Szu się nie myli w tej kwestii.
- shmoo i Hargin lubią to
Gosc_Peter1983_*
Napisano 07 lipiec 2018 - 16:11
Napisano 08 lipiec 2018 - 19:38
Peter1983, dnia 07 Lip 2018 - 15:11, napisał:
Ta jasne. I jeszcze jakieś gadanie o astmie sportowej. He, nie ma czegoś takiego. To pojęcie na potrzeby stada idiotów, którzy nie potrafią logicznie myśleć i powiązać faktów. Pojęcie wymyślone przez medyczno farmateutyczną mafie.
Oczywiście nie ma czegoś takiego jak astma sportowa (wtedy można było mieć atak grając w szachy).
Jest tylko astma wysiłkowa, a jeżeli jest wymyślona przez mafię to oczekuję od Ciebie dowodów.
Jeśli ich nie przedstawisz to się skompromitujesz.
Napisano 08 lipiec 2018 - 22:13
kugel, dnia 08 Lip 2018 - 20:40, napisał:
Istnieje nie tylko astma wysiłkowa, a nawet ten rodzaj astmy nie jest najczęstszy.
Owszem są różne rodzaje astmy, ale ta konkretna o której wspominałem we wcześniejszych postach i do której nawiązywał @Peter1983 nazywa się wysiłkową i to miałem na myśli pisząc "Nie A TYLKO B" Wstaw tam przecinek zamiast kropki to będzie lepiej strawne.
Gosc_Peter1983_*
Napisano 09 lipiec 2018 - 12:18
Napisano 09 lipiec 2018 - 17:44
Peter1983, dnia 09 Lip 2018 - 11:18, napisał:
Czyli jednak kompromitacjaNo właśnie miałem na myśli astmę wysiłkową. Mam Ci przedstawić dowody? Toś dowalił.
Peter1983, dnia 09 Lip 2018 - 11:18, napisał:
Jaki to ma związek z dopingiem?A mi niech medycyna i Ty przedstawi dowody, że kwas askorbinowy podawanie dożylnie nie leczy raka a ten sam kwas podawany doustnie nie leczy astmy! To wtedy może pogadamy, bo jak na razie to wszyscy bazują na nie wiem czym, a jest wiedza, do której większość forowiczów nie dotarła a medycyna udaje, że jej nie ma!
Drugi raz kompromitacja, bo rzeczy, o których piszesz, były badane przez naukowców, a wyniki są ogólnodostępne.
Tak naukowcy!, to ta sama grupa ludzi, którym zarzucasz, że wymyślili nieistniejącą astmę wysiłkową.
Co nie zmienia faktu, że zakres działania witaminy jest mniejszy, niż to opisują zwolennicy teorii spiskowych.
Już tu raz w którymś wątku przytaczałem, że te badania były robione jeszcze w latach 70'
Mam wrażenie, że rozmawiam z tą samą osobą pod innym nickiem

Gosc_tobo_*
Napisano 09 lipiec 2018 - 21:32
shmoo, dnia 09 Lip 2018 - 16:44, napisał:
Czyli jednak kompromitacja
Jaki to ma związek z dopingiem?
Drugi raz kompromitacja, bo rzeczy, o których piszesz, były badane przez naukowców, a wyniki są ogólnodostępne.
Tak naukowcy!, to ta sama grupa ludzi, którym zarzucasz, że wymyślili nieistniejącą astmę wysiłkową.
Co nie zmienia faktu, że zakres działania witaminy jest mniejszy, niż to opisują zwolennicy teorii spiskowych.
Już tu raz w którymś wątku przytaczałem, że te badania były robione jeszcze w latach 70'
Mam wrażenie, że rozmawiam z tą samą osobą pod innym nickiem
Możesz uświadomić kto to? Ja nie kojarzę...
Dodaj odpowiedź