to coś się uwaliło przy imporcie na stravę
spróbuj wyexportować z Suunto ten plik GPX z aktywności i ręcznie go załadować na stravę.
Napisano 24 styczeń 2023 - 16:54
Jednak coś jest nie tak z moim plikiem gpx z suunto bo nie chce się dodać . Pokazuje błąd w pliku. Przy następnej aktywności będę musiał to sprawdzić. O ile krótki aktywności nie robią problemu o tyle z 10 godziną mam problem. Dzięki za pomoc i wskazówkę jak dodać plik
Napisano 26 styczeń 2023 - 06:48
A masz możliwość eksportu pliku FIT z Suunto? Być może po przepuszczeniu przez https://www.fitfiletools.com/dałoby się go jakoś odratować, ta apka potrafi czynić cuda.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 27 styczeń 2023 - 10:34
Napisano 18 luty 2023 - 05:49
U mnie chcą 249.99pln za subkrycje roczną albo 32.99pln za miesięczną. Nie pamiętam dokładnie ile płaciłem za premium, bo już ze dwa lata jestem na free ale to było też jakieś 200pln z hakiem, także tak strasznie chyba nie podrożałoHej, jakie macie obecnie ceny na strave premium?
Napisano 18 luty 2023 - 10:15
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaNapisany przez wojtek123 , 21 kwi 2021 strava, stravit i 2 więcej |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Napisany przez fzski , 08 lut 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton i 1 więcej |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Napisany przez Gregory92 , 17 paź 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieNapisany przez Born Ready , 15 paź 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówNapisany przez Born Ready , 02 cze 2018 Strava |
|