Napisano 30 listopad 2022 - 13:07
Nie chodzi o to, żeby całkowicie wyciszyć telefon. Android? Jeżeli dźwięk samego powiadomienia powiadomienia ze stravy nie jest dla Ciebie jakiś bardzo ważny, to możesz go wyłączyć w ustawieniach powiadomień aplikacji (tych systemowych, a nie bezpośrednio w aplikacji) - przytrzymaj ikonę aplikacji, przejdź do informacji o aplikacji (ewentualnie przez ustawienia systemu -> aplikacje i powiadomienia) i tam powinieneś mieć możliwość zarządzania powiadomieniami. Tym sposobem w dalszym ciągu będziesz miał info o nowych aktywnościach, tyle że bez dźwięku i bez ruszania dźwięków innych rzeczy.
Jeszcze można by przetestować jakieś aplikacje do automatyzacji, ale tutaj mógłby być wymagany root.
Można jeszcze odpowiednio skonfigurować tryb "nie przeszkadzać", tzn. pomimo jego włączenia można dopuścić wybrane powiadomienia dźwiękowe, np. dla połączeń, wiadomości, alarmów, wydarzeń czy dla aplikacji, którym zezwolisz na dźwięki w tym trybie (np. inne komunikatory, które nie zostaną uwzględnione przy "połączeniach" i "wiadomościach").
- Chertan lubi to
Napisano 05 grudzień 2022 - 21:55
Słuchajcie, mieliście może taką sytuację, że segment przejechany prawidłowo, wynik na liście pierwszy, a KOM i tak jest tego typa, co wcześniej?
Mi przytrafiło się to wczoraj - zrobiłem dwa segmenty na mocno, dwa KOMy. W domu wieczorem okazało się, że tego drugiego nie mam (pierwszy bez problemów).
Aktywność publiczna, żadnych prywatnych stref, na segmencie jestem pierwszy na liście, a KOMa ma ten sam typ, co wcześniej... no kabaret. Aktywność ładowałem już kilka razy i ciągle to samo. Dziwne jest to o tyle, że ten drugi segment jest zaliczony jak warto, tylko na tym jakieś cuda.
Gdzie to zgłosić lub co zrobić? Bo sprawa honorowa
- cauchy lubi to
Napisano 06 grudzień 2022 - 10:20
Napisano 06 grudzień 2022 - 10:26
Walić koronki (ta i tak jest), chodzi o tytuł, bo konkurencyjny wśród mojej grupy segmentMiałem tak wielokrotnie. Wystarczyło poczekać kilka godzin i wyniki były zaliczane. Ale co z tego jaka cała chwała mijała bezpowrotnie, bo koronek już nikt nie zauważył
I kilka godzin to normalna sprawa, tutaj już dwa dni. No nic, trzeba jeszcze raz się wybrać.
A z tym ukrywaniem treningów... Mieliśmy takiego jednego, tylko że chłopak zapomniał że na connect wszystkie treningi miał widoczne, i całą konspirację i narrację o braku jazd w zimie szlag trafił
- lupus lubi to
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: strava
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaNapisany przez wojtek123 , 21 kwi 2021 strava, stravit i 2 więcej |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Napisany przez fzski , 08 lut 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton i 1 więcej |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Napisany przez Gregory92 , 17 paź 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieNapisany przez Born Ready , 15 paź 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówNapisany przez Born Ready , 02 cze 2018 Strava |
|