Cytat
A jakieś badania wydolnościowe typowo kolarskie da radę zrobić gdzieś w WLKP ? i to tak w płd. wlkp ?! ew. wrocław? ;-)
Zerknij do http://fti.com.pl/ lub www.velolab.pl (Łukasz jest co jakis czas w Poznaniu)
Mialem testy robione tu i tu

Napisano 01 grudzień 2012 - 23:01
Cytat
A jakieś badania wydolnościowe typowo kolarskie da radę zrobić gdzieś w WLKP ? i to tak w płd. wlkp ?! ew. wrocław? ;-)
Napisano 06 grudzień 2012 - 01:33
Cytat
Ja napisałem :Cytat
Jasne, że nie ma :mrgreen:Nie ma roznicy ile sie roznily
Skoro nie ma, to po co robiłeś te BADANIA ?? Żeby wychwycić różnice, które się nieważnie różniły? :mrgreen:
Znowu kolejna ściema/bełkot :evil:
Cytat
A ty zauważyłeś tylko pierwsze 6 wyrazów wyrwanych z kontekstu, które nie oddają sensu wypowiedzi i ze swoim fałszywym poglądem polemizujesz.Nie ma roznicy ile sie roznily (w moim przypadku sporo) skoro u kazdego sie roznia inaczej. Poza tym pozniej w trakcie treningu i tak nie jedziesz co do jednego uderzenia serca zgodnie z planem wiec mysle ze trzeba traktowac to wszystko z duzym spokojem.
Cytat
Do marekg: Tak to było do Ciebie, nie robię sobie jaj tylko chciałbym uzyskać od Ciebie merytoryczną odpowiedź.
Napisano 10 grudzień 2012 - 14:14
Cytat
Najpierw podaj te swoje wyniki, a potem pogadamy; w/g mnie możesz być kolejną "alexą80"Poddając się badaniom wydolnosciowym nie chciałem sprawdzić precyzji Polara w wyznaczaniu stref HR. Tylko chciałem by na podstawie analizy składu krwi i składu gazów wydychanych podczas wysiłku okreslono mi najkorzystniejsze dla mojego organizmu strefy treningowe. Wyznaczone strefy nie mają żadnego odniesienia do estymacji Polara.
Napisano 10 grudzień 2012 - 14:24
Cytat
Bardzo chętnie, zadaj mi tylko konkretne pytanie /może być nawet "MERYTORYCZNE" :mrgreen: Nie bierz tego jak atak na Siebie, bo fajny Gość jesteś w/g mnie.Tak to było do Ciebie, nie robię sobie jaj tylko chciałbym uzyskać od Ciebie merytoryczną odpowiedź.
Napisano 10 grudzień 2012 - 16:04
Napisano 10 grudzień 2012 - 16:39
Cytat
Co prawda nie zadałeś mi pytania o które prosiłem, ale napiszę, że :I tutaj docieramy do sedna. J
Napisano 10 grudzień 2012 - 16:47
Napisano 10 grudzień 2012 - 18:07
Cytat
Zaraz dostanę bana za postpopoście , ale w temacie "badania wydolnosciowe" NA TYM FORUM wypadałoby napisać tak:Jak zaznaczyłem nie robiłem badań wydolnościowych.
Napisano 10 grudzień 2012 - 18:45
Napisano 10 grudzień 2012 - 18:50