Dzieki Arked.
Napisano 16 listopad 2017 - 19:53
Zmiana cen z 9.99$ na 14.99$ dla nowych użytkowników. Dla starych stara cena jeszcze przez rok.
https://support.zwif...ction=201304583
Napisano 17 listopad 2017 - 07:53
Jak masz kartę rozliczaną w $ to przejdzie.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 20 listopad 2017 - 10:00
No pięknie 50% podwyżki. TO 230zł rodznie więcej. A kwota 60zł miesięcznie to nie jest już tak mało. Jakby jeszcze za tą podwyżką było coś nowego 5 tras więcej czy coś. Jak dla mnie już dużo za drogo. Na zagranicznych forach też piszą że za drogo.
Nachodzi pytanie czy coś jest podobnego w przystępniejszej cenie ? Doczytałem że dużo ludzi za granicą dziękują zwift za obudzenie ich że są też inne ciekawe aplikacje . Ludzie zachwalają https://bigringvr.com/miał ktoś do czynienia ?
- mess lubi to
Napisano 20 listopad 2017 - 10:51
bkool. Jak by ludzie ze zwifta przeszli na bkool i liczba uzytkownikow byla by podobna, to bkool tez rozwinal by skrzydla. Zwift jeszcze 2 lata temu nie wygladal takjak teraz. Bkool zaspal w dziedzinie social media i to jest jego najwieksza wada w porownaniu do Zwifta. Ilosc tras i to najczesciej realnych, jest mocna strona bkoola.
Napisano 20 listopad 2017 - 11:25
Druga rzecz to dopracowanie dynamiki jazdy w grupie. Ta musi działać gładko i bezbłędnie, żeby myśleć o próbie wejścia w segment wirtualnego ścigania, który mocno się rozwija i zmierza w kierunku e-sportu.
Napisano 20 listopad 2017 - 12:51
Zwift w ogole nie ma mozliwosci tworzenia tras. Jedynie opor moze dobierac wg wybranej realnej trasy, ale i takjedziesz w srodowisku Zwifta, czyli np widzisz plaskie a opor jakna 8%. I tak bkool przytlacza Zwifta iloscia tras. Musza tylko nadrobic cala ta otoczke social media. Czyli treningi, sciganie itp. Wtedy Zwift bedzie mogl czuc sie powaznie zagrozony.
Napisano 21 listopad 2017 - 10:51
No i wykasowali fajne posty.
Co do Zwift nieźle sobie tą podwyżkę wymyślił. Nowi nie mają przebicia mało ich. Obecni nie krzyczą bo niby ich nie dotyczy przez rok. Za rok już przekrzyczą ich ci nowi, co płacili przez rok 15$. ( za rok o co ten płacz my płacimy od roku 15$ ).
No kurcze strategia pomyślana że hoho.
Napisano 21 listopad 2017 - 11:37
Na stronach tłumaczą się że zatrudnili dużo ludzi. Że od dawna nie było podwyżki. Podpierają się też ankietą że dużo było za tym aby płacić więcej za ulepszenia.
Jak dla mnie w zimę można jeszcze od biedy zapłacić te 15$ choć to dużo. Za tyle to już wykupuję karnet na siłkę. W lato dużo ludzi zrezygnuje ale zapewne na lato dadzą promocję 12$ i ludzie łykną. Swoją drogą jeszcze jakby zrobili subskrypcję roczną na starą cenę byłoby ok.
Napisano 21 listopad 2017 - 13:42
jezeli maja mocno pojsc w gore z trasami itp to moze.... I tak w zwifcie smigam sam, tyle, ze widze ludzi jezdzacych, więc może warto wypróbować coś innego. Te wyscigi to jest gruby zart, kazdy kogo mijam leci 2W+ przy 140W, mam wrazenie, ze ciezszych kolesi niz 65kg to tam w ogole nie ma
Największy plus to ślad gps, bkool też to oferuje?
Napisano 21 listopad 2017 - 13:50
No i wykasowali fajne posty.
NIE wykasowali, tylko przenieśli do nowego wątku bo akurat tu by się bałagan zrobił, a warto informacje dot Onelap trzymać w dedykowanym wątku i tam proszę pisać cokolwiek na temat tego programu.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
#80 Gosc_DivisionBell_*
Napisano 21 listopad 2017 - 14:48
jezeli maja mocno pojsc w gore z trasami itp to moze.... I tak w zwifcie smigam sam, tyle, ze widze ludzi jezdzacych, więc może warto wypróbować coś innego. Te wyscigi to jest gruby zart, kazdy kogo mijam leci 2W+ przy 140W, mam wrazenie, ze ciezszych kolesi niz 65kg to tam w ogole nie ma
Największy plus to ślad gps, bkool też to oferuje?
Może niektórzy mają ten sam problem co ja, że im trenażer waty zaniża Nie no te wyścigi to jest nieporozumienie trochę, niektórzy goście tam cisną jakieś kosmiczne wartości. Podejrzewam, że kombinacje np. z dociskiem rolki są na porządku dziennym.