pietkantwój ton wypowiedzi jest przesadny moim zdaniem, podkreślam moim zdaniem a takowe mogę mieć, wiki napisał tylko to co widział miał do tego prawo i jeśli tak było to bardzo dobrze, że podzielił się tym na forum. Bo to już nie chodzi o miejsca, puchary itp itd tylko najnormalniej w świecie znamy się w większości przypadków i po prostu nie ładnie jest robić za przeproszeniem w ch... znajomych i kolegów. Teraz głos w sprawie powinni zabrać Dobry i Piotrek i powiedzieć jak to wyglądało.
Wysnuwacie argument Wikiemu że protesty powinien składać u sędziów. Po pierwsze zgadzam się z tym, że w tym wypadku ja też na pewno nie szedłbym do żadnych sędziów bo nie widzę takiej potrzeby, po drugie gdyby nawet technicznie chciał to zrobić to jak już tak się regulaminu trzymasz to powiedz mi proszę chłop nie ukończył wyścigu co za tym idzie był dużo wcześniej na dole w aucie i miał czekać aż będzie dekoracja, co w sumie na nic by się zdało bo na dekoracji też wyników nie było, czyli czekanie do 19 na dole jak krew w piach bo protestu też by nie mógł złożyć? Nie czepiam się braku wyników, Wiesiek dość miał roboty tego dnia, ja na wyniki poczekam, podaje tylko przykładową sytuację.
I jeszcze jedno, nie stawianie się na dekoracji, czy mnie się wydaje czy całe podium 160km było w tzw. "zastępstwie"? Może dla Pana Brzózki taki puchar nie za wiele znaczy, ale moim skromnym zdaniem to takie gremialne nie stawianie się na dekoracji jest chamskie i świadczy o barku szacunku, dla organizatorów i innych uczestników. Może nie dyskwalifikowałbym za to, bo każdy z nich przejechał wyścig, ale jakoś bym to rozwiązał bo nie ładnie to wygląda. Na końcu jeszcze raz zaznaczam że nie beczę nad swoim wynikiem, trasa mi się w 100% podobała, wszystkie ściany i podjazdy itp itd kocham takie warunki.
EDIT
arkadiomorale siama brachu to ty byłeś w barwach Kelme/Italy?

Temat jest zamknięty