Skocz do zawartości

Zdjęcie

Plotki Kolarskie

151 odpowiedzi w tym temacie

#81 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 11:37

Nie wiem kto co bierze, ale powiem wam, że Konwa święty nie był...na tym może zakończę ;)

Co do majątku, nie chodzi o to czy był wspólny czy nie, ale na co zostało wydany. A że wydał on, a nie ona, to jego strata i to gruba. Nie wpłacałem na jego samochód, laptopa czy inne rozrywki. Tu jeszcze jeden głos. Fajnie, że ktoś znany w "środowisku" nie boi się o tym mówić wprost

https://m.facebook.c...100002035793330

#82 lupus

lupus
  • Użytkownik
  • 352 postów

Napisano 30 marzec 2021 - 11:47

Nie jestem fanem Banaszka .

Zobacz na jego wpisy, do jakiegos dziennikarza:

A Ty pisdzielcu rozjebałeś Polskie kolarstwo , swoimi pseudo artykułami za kasę .Artykuł o molostewaniu i gwałtach Kosmali gdzie niedługo sąd najprawdopodobniej to oddali . Dwa miesiące pajacu, pytałeś o audyt którego nigdy nie było .

#83 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 11:56

Banaszek jest jaki jest, ale leci wprost po bandzie i to wcale takie złe nie jest. Czasem tak trzeba :P

#84 Senninho

Senninho
  • Użytkownik
  • 1384 postów
  • SkądSzczecinek

Napisano 30 marzec 2021 - 12:00

Spokojnie. O Kasie możemy być spokojni. Jak ją Marek wkurzy to jeśli Marek brał pewne witaminki, które biorą prawie wszyscy, których nikt nie stosuje oczywiście, które trzeba trzymać w lodówce a pewnie osobnej nie miał to może zdradzić tajniki diety mistrza a to już by było...... no tak mi się przypomniało wspominając Armstronga.

Swoją drogą chłop pasuje mi pod definicję psychopaty.
Inteligentny i doskonale zorganizowany, często wybitnie uzdolniony. Doskonale udający uczucia ale ich nie mający. Nie przeżywający uczuć wewnętrznie. Działający planowo ale nie potrafiący przewidzieć dalszych konsekwencji swojego zachowania.

Albo...koksy mu zryły garnek co też się zdarza

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
  • ROZMIAR lubi to

#85 Invincible.

Invincible.
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 30 marzec 2021 - 13:20

Czyli masz własne rankingi dla każdego sportu, gdzie topem są goście na poziomie akademickim?

#86 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 13:21

Już sam fakt tego, że handluje składanymi rowerami na chińskich ramach, które są podróbkami ram sponsora dla którego aktualnie się jeździ brzmi dość absurdalnie ;) + wiele innych epizodów, przez które sam skutecznie zaszkodził swojej karierze.

Co do koksów...wszyscy wiedzą, ale nikt nie chce mówić...nie będę go dalej pogrążał, bo na razie sam robi to wzorowo xD

#87 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2880 postów

Napisano 30 marzec 2021 - 13:27

Czemu absurdalnie skoro jest na to niemały popyt?

#88 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 13:29

Chciałbyś jako producent albo dystrybutor marki np. S. żeby zawodnik którego sponsorujesz sprzedawał podróbki (kopie) twoich ram?

#89 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3219 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 marzec 2021 - 13:48

Spokojnie. O Kasie możemy być spokojni. Jak ją Marek wkurzy to jeśli Marek brał pewne witaminki, które biorą prawie wszyscy, których nikt nie stosuje oczywiście, które trzeba trzymać w lodówce a pewnie osobnej nie miał to może zdradzić tajniki diety mistrza a to już by było...... no tak mi się przypomniało wspominając Armstronga.

Inteligentny i doskonale zorganizowany, często wybitnie uzdolniony. Doskonale udający uczucia ale ich nie mający. Nie przeżywający uczuć wewnętrznie. Działający planowo ale nie potrafiący przewidzieć dalszych konsekwencji swojego zachowania.

Albo...koksy mu zryły garnek co też się zdarza

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

No nie wiem, na razie, pokazuje że jest średnio rozgarnięta. W końcu była z tym jak to tu napisaliście psychopatą tyle lat :D i gdyby nie wypadek dalej wszystko by było dla niej wspaniałe. 

7602ede9d85aa0ebmed.png

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.

logo_phpBB.gif

#90 bonobo

bonobo
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 marzec 2021 - 14:02

Już sam fakt tego, że handluje składanymi rowerami na chińskich ramach, które są podróbkami ram sponsora dla którego aktualnie się jeździ brzmi dość absurdalnie ;)

To jest potwierdzone info czy info od kumpla, co kiedyś pracował z takim kolesiem, co miał kuzyna, który właśnie kiedyś spotkał gościa, który taki rower kupił? Pytam serio, bo zawodowe doświadczenie każe wszystkie takie plotki dzielić przez cztery. Tzn. ilekroć coś miało być "na bank", tylekroć okazywało się, że jednak nie do końca. 

• artho lubi to

#91 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 14:04

Może zabrzmi to brutalnie, ale moim zdaniem po prostu stwierdził, że albo nie przeżyje, albo już nie będzie miał pożytku z takiej inwalidki. Jeszcze dzieci mu na głowie zostawiła. 

Mi jakoś od początku po wypadku dziwnie to wyglądało. Ona walczy o życie, a on jeździ i bawi się nad morzem z Bogdziewiczem i wrzuca fotki na FB. Pomyślałem, że ok, jakoś trzeba żyć, promocja firmy itp. Ale stawiając siebie w takiej sytuacji, nie potrafiłem sobie tego wyobrazić. Są sprawy ważne i ważniejsze. Widocznie coś było na rzeczy...

#92 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 14:10

To jest potwierdzone info czy info od kumpla, co kiedyś pracował z takim kolesiem, co miał kuzyna, który właśnie kiedyś spotkał gościa, który taki rower kupił? 

Poszukaj sobie na czym jeździł (podpowiem, firma na S), zobacz jakimi ramami full handluje (i handlował jak już jeździł na S), porównaj i wyciągnij wnioski. Rebus rozwiązany :D

#93 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3219 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 marzec 2021 - 14:11

Może zabrzmi to brutalnie, ale moim zdaniem po prostu stwierdził, że albo nie przeżyje, albo już nie będzie miał pożytku z takiej inwalidki. Jeszcze dzieci mu na głowie zostawiła. 

Mi jakoś od początku po wypadku dziwnie to wyglądało. Ona walczy o życie, a on jeździ i bawi się nad morzem z Bogdziewiczem i wrzuca fotki na FB. Pomyślałem, że ok, jakoś trzeba żyć, promocja firmy itp. Ale stawiając siebie w takiej sytuacji, nie potrafiłem sobie tego wyobrazić. Są sprawy ważne i ważniejsze. Widocznie coś było na rzeczy...

Wiesz zależy jak ten związek wyglądał wcześniej. Może po prostu żył z żoną swoich dzieci. Miłości to raczej tam nie było  :huh:. Co wy takie romantyczne podejście macie. Kraj mamy socjalistyczny ona będzie żyć bez niego. Problemem jest czy ona dostanie pieniądze które ludzie przekazali chyba na leczenie, przynajmniej oni tak myślą. 

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#94 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 14:17

Wiesz zależy jak ten związek wyglądał wcześniej. Może po prostu żył z żoną swoich dzieci. Miłości to raczej tam nie było  :huh:. Co wy takie romantyczne podejście macie. Kraj mamy socjalistyczny ona będzie żyć bez niego. Problemem jest czy ona dostanie pieniądze które ludzie przekazali chyba na leczenie, przynajmniej oni tak myślą. 

Ale chyba nikt tu o żadnej miłości nie myśli. Rozwody są na porządku dziennym wokół nas.

Wszyscy są wk%@wieni na pieniądze, które wpłacali na leczenie, a jakiś dzban je sobie przywłaszczył !

• steve69 lubi to

#95 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3219 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 marzec 2021 - 14:31

Jakie tam wszyscy. Wystarczy poczytać. 

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#96 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 14:42

Pokażesz mi kogoś kto ten czyn popiera albo pochwala?

#97 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3219 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 marzec 2021 - 14:46

Jaki czyn? Bo coś mi się tu kontekstu nie trzyma. 

7602ede9d85aa0ebmed.png

logo_phpBB.gif

#98 cauchy

cauchy
  • Użytkownik
  • 2911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 marzec 2021 - 14:53

Problemem jest czy ona dostanie pieniądze które ludzie przekazali chyba na leczenie, przynajmniej oni tak myślą. 

serio uważasz, że to jest jedyny problem w jej obecnej sytuacji?  :huh:

#99 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8618 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 30 marzec 2021 - 15:02

Pokażesz mi kogoś kto ten czyn popiera albo pochwala?

Być może nie czytałeś wszystkiego, stąd sceptycyzm. Ale jeżeli czytasz teksty w rodzaju "Nie poddawaj się, Marek! Psy szczekają, karawana jedzie dalej" pod wpisami na FB (a było ich niemało), to jak inaczej takie komentarze nazwiesz?

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#100 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 30 marzec 2021 - 15:18

Jaki czyn? Bo coś mi się tu kontekstu nie trzyma. 

Czyn zajumania kasy. Tego chyba nikt nie popiera. Choć pewnie znajdzie się jakiś oszołom, co zazdrości i sam by przytulił :/ Ale jakoś od początku jak czytam twoje wpisy w tym temacie, to mam wrażenie, że nie widzisz w tym nic złego

Być może nie czytałeś wszystkiego, stąd sceptycyzm. Ale jeżeli czytasz teksty w rodzaju "Nie poddawaj się, Marek! Psy szczekają, karawana jedzie dalej" pod wpisami na FB (a było ich niemało), to jak inaczej takie komentarze nazwiesz?

To raczej dodają mu otuchy, bo chyba nie popierają i nie sugerują żeby nie oddawać kasy. Ale pewnie znajdą się i tacy o czym napisałem wyżej

Dodaj odpowiedź