Ośka Warszawa
Posted 17 February 2012 - 21:10
ŻTC planuje zorganizować na trasie Ośki wyścig
Super było by się ścigać na tresie na której najczęściej się trenuje. Tresa jest fajna, dobry asfalt, malownicze widoki, a rywalizacji smaku dodał by sztywny podjazd pokonywany 7 razy :mrgreen:
Posted 02 March 2012 - 15:40
Pojedziemy prawdopodobnie albo tak
http://connect.garmi...m/course/707108
albo tak
http://www.bikemap.net/route/1403610
Posted 02 March 2012 - 19:35
Faktycznie dla Ciebie 25 wiaterek to śmiech na sali :-)
Dla mnie za zimno, za bardzo wieje i najgorsze że o 12 mam spotkanie z klientem :-(
Ale wybiorę się niebawem :-D
Posted 02 March 2012 - 19:45
No nie mów, że przez taki wiaterek wymiękasz :mrgreen:Wszystko super, tylko jutro będzie wiać około 25 km/h z północnego zachodu. Przy obu wariantach trasy powrót będzie pod wiatr.
To bardzo dobry pomysłZastanawiam się, czy to dobry pomysł, aby na pierwszą przejażdżkę w tym roku wybrać się na trening ośki. Mam pewne obawy, że nie podołam.
eth, Ja jadę z Mysiadła(Auchan Piaseczno)
Gosc_Pegos_*
Posted 02 March 2012 - 22:08
ja dwa miesiące nie jeździłem bo nie mogłem ale powinienem się pojawićNo nie mów, że przez taki wiaterek wymiękasz :mrgreen:Wszystko super, tylko jutro będzie wiać około 25 km/h z północnego zachodu. Przy obu wariantach trasy powrót będzie pod wiatr.
To bardzo dobry pomysłZastanawiam się, czy to dobry pomysł, aby na pierwszą przejażdżkę w tym roku wybrać się na trening ośki. Mam pewne obawy, że nie podołam.
Jeżeli w zimę choć trochę trenowałeś to dasz radę
eth, Ja jadę z Mysiadła(Auchan Piaseczno)
Posted 03 March 2012 - 08:58
dałeś ciała :-(no i zaspałem na ośke:/
:-) nie zawsze ostatnio dość rzadko jeżdżę niestety, raz w tygodniu czyli w sobotykrzy1976, nie wiem z czego żyjesz i kiedy ewentualnie ;-) pracujesz? Zawsze jesteś chętny do jazdy, pozazdrościć :-P
Faktycznie dla Ciebie 25 wiaterek to śmiech na sali :-)
Dla mnie za zimno, za bardzo wieje i najgorsze że o 12 mam spotkanie z klientem :-(
Ale wybiorę się niebawem :-D
Posted 03 March 2012 - 15:44
Trasa jak na mnie trochę za długa (przygotowuję się na krótsze wyścigi), bo z dojazdem wyszłoby mi 200km, dlatego odłączyłem się od Was chwilę przed Grójcem, nie kojarzę nazwy miejscowości.
BTW. Czy minęliście się z później tą grupką kolarzy jadącą z wozem serwisowym?
Gosc_intel action_*
Posted 03 March 2012 - 15:56