![;)](https://szosa.org/public/style_emoticons/default/wink.png)
OLIMP PROVIT
BCAA
HMB
CARBO
Tompoz, co myślisz o tym zestawie?
![;)](https://szosa.org/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano 24 luty 2009 - 21:06
Napisano 26 luty 2009 - 15:41
Napisano 26 luty 2009 - 16:49
Jak czytam takie pierdoły o bananach i wafelkach w treningu to pusty śmiech...itd.
Nie jestem zwolennikiem bezmózgowego łykania czegokolwiek ,ale forsowny trening na byle czym prowadzi do zgubnych skutków.
Miałem u siebie w grupie kompletnie amatorskiej chłopaka który w zeszłym roku przejechał ponad 18 000 km. czasem na wodzie , czasem na prawie niczym. Nie chcial słuchac o witaminach , odżywianiu i regeneracji. Organizm upomniał sie o swoje prawa i facet dziś jest cieniem .Wygląd anorektyka- 188cm i poniżej 70kg. wagi Koniec sezonu miał taki ,że robił po 50km. w tempie 25km/h i
był zmęczony .Ten sezon jeszcze się na dobre nie zaczął ,a on już jest zniechęcony i ma dość. Przegięcie nie jest dobre w żadną stronę
MYŚLENIE MA ZAWSZE PRZYSZŁOŚĆ.
Napisano 26 luty 2009 - 19:38
Napisano 26 luty 2009 - 20:20
Masę mięśniową można szybko wyrobić na siłce (chodzi mi o górne partie mięśni ciała). A jeżeli chodzi o nogi: moja metoda to ciężki rower (np. mój trekling :mrgreen: )i ciężkie przełożenie. W ciągu jednego sezonu tak wyrobiłem sobie nogi, że nie mogę się zmieścić w stare spodnie (za grube uda). :mrgreen: PS. W zeszłym sezonie na treklingu przejechałem 5500km. :-D
Napisano 26 luty 2009 - 20:40
Ciesz się, że Ty nie masz tego problemu. Ja powiadam Ci, że to jest problem i również go mam. Nogi miałem mocno zbudowane od zawsze (chyba urodziłem się z ukierunkowaniem na rower :mrgreen: ). Ja nie z tych chudziutkich kolarzy :-o16lat i nie mieścisz sie w spodnie - wybacz stary ale kup sobie wiekszy rozmiar i przestań nosić obcisłe ciuchy...Masę mięśniową można szybko wyrobić na siłce (chodzi mi o górne partie mięśni ciała). A jeżeli chodzi o nogi: moja metoda to ciężki rower (np. mój trekling :mrgreen: )i ciężkie przełożenie. W ciągu jednego sezonu tak wyrobiłem sobie nogi, że nie mogę się zmieścić w stare spodnie (za grube uda). :mrgreen: PS. W zeszłym sezonie na treklingu przejechałem 5500km. :-D
Napisano 26 luty 2009 - 20:42
Napisano 26 luty 2009 - 20:44
Napisano 26 luty 2009 - 21:04
Ciesz się, że Ty nie masz tego problemu. Ja powiadam Ci, że to jest problem i również go mam. Nogi miałem mocno zbudowane od zawsze (chyba urodziłem się z ukierunkowaniem na rower :mrgreen: ). Ja nie z tych chudziutkich kolarzy :-o
O normalnych spodniach nie ma mowy, żeby nie były obcisłe. Pozostają jedynie szelesty (dresy) albo skate'owskie spodnie i w takich chodzę :mrgreen: