Zgadzam się to nie takie proste. :-) Kończymy tą dygresje, bo nie ma co zaśmiecać tematu. :-)Witam w gronie "tych z udem 60+cm" :-D
Nie zrozumiałem Cię, bo napisałeś żeby kupił większy rozmiar jakby to było takie proste, a sam na pewno wiesz, że to takie nie jest.
Kończymy ot, bez odbioru.
Suplementacja w kolarstwie
Napisano 26 luty 2009 - 21:55
Napisano 26 luty 2009 - 21:58
no tak, nie ma co zasmiecac :-P ale to taka uwaga dla innych na przyszlosc zeby nie patrzec tylko na "glowny" rozmar ubran ;-)
Napisano 26 luty 2009 - 23:02
Co do mojej potrzeby jesli chodzi o mase. To ja nie potrzebuje byc wielki i szeroki jakbym pracował w firmie rozwożącej telewizory, tylko by wyglądać normlanie - teraz raczej normalnie nie wyglądam :-D I nie chodzi o leczenie moich kompleksów (bo takowych nie mam) tylko niwelowanie problemów z doborem ciuchów - jak wezmę L to dobre na szerokośc, ale gorzej z długościa - jak wezme XL to super na długośc, ale z szerokoscia nie bardzo bo wszystko wisi (mam 186cm)
Oczywiscie pol zartem pol serio pisze o ciuchach, ale fakt faktem wiecej miesni by sie przydało, tym bardziej pozytywne nastawienie mam do białke po zeszłym sezonie gdzie wziąłem tylko jedną paczke 900g w jakies poltora miesiąca. Generalnie brałem nieregularnie, a i tak czułem działanie dodatkowego przypływu białka. Fajnie jest przejeźdźać z tygodnia na tydzien coraz wiecej kilometrów i czuc sie z kazdym kolejnym kilometrem lepiej niż poprzednio ;-)
Napisano 27 luty 2009 - 10:09
niekoniecznieMoże się mylę, ale wydaję mi się, że przyrost siły idzie w parze z przyrostem masy
jeśli robisz więcej niż 1500km w miesiącu to takJedząc to co na talerzu raczej bedzie cięzko nakarmić organizm przy ciężkich treningach.
Generalnie brałem nieregularnie, a i tak czułem działanie dodatkowego przypływu białka. Fajnie jest przejeźdźać z tygodnia na tydzien coraz wiecej kilometrów i czuc sie z kazdym kolejnym kilometrem lepiej niż poprzednio ;-)
Poczytaj o efekcie PLACEBO
#146 Gosc_felipe_*
Napisano 27 luty 2009 - 10:36
zaiste, szybko efekty białka są widoczne, po 2 tygodniowym obozie wróciłam do domu i co? (wybaczcie,że znowu ciuchy...) brzuch płaski bo trochę tłuszczyku zostało w górach,ale z nogami i tyłkiem gorzej - spodnie ciasne ;-/
Dziewczyna bez tyłka, to nie dziewczyna
Napisano 29 marzec 2009 - 15:50
I tu pytanie czy bez suplementacji się obejdzie bo siłownię tak na "poważnie" 1 raz robię?? (mam dietę dość zróżnicowaną i znam się trochę na układaniu posiłków). Siłowni używam aby rozwinąć mięśnie które nieco zaniedbałem i podnieść ogólną sprawność... Planuje stosować tylko jakieś izotoniki na rower a co do regeneracji opierać się na diecie i czy dam radę?? ;-)
#152 Gosc_Tompoz_*
Napisano 13 kwiecień 2009 - 11:43
Bo wydolność to zwiększa EPO i jego młodi bracia i siostry
Tompoz
Napisano 14 kwiecień 2009 - 18:15
Czy warto brać Daily Formula Universal i pić (podczas treningów) Ionto drink vitamin liquid?
http://suple.net/vit...00ml-p-356.html
Nie chce brać nic innego, tylko witaminy. Kiedyś brałem L-Glutamine T6 Trecka.
Napisano 14 kwiecień 2009 - 18:30
Bardzo ekonomicznie wychodzi, gdyby nie ten aspartam to byłby bardzo dobry izotonik. Tak jest po prostu dobry i tani.
Wykańczam już drugą litrową butelką tego koncentratu :->
Napisano 14 kwiecień 2009 - 19:22
#160 Gosc_Tompoz_*
Napisano 15 kwiecień 2009 - 19:56
1 ten supel to takie same witmainy i sole mineralne jak Vigor z apteki itd. Problem takich rzeczy jak vigor to ze poprzedgólne jego składniki osłabiają swoje wchanianie i wogle się słabo wchłaniają.Siemka
Czy warto brać Daily Formula Universal i pić (podczas treningów) Ionto drink vitamin liquid?
http://suple.net/vit...00ml-p-356.html
Nie chce brać nic innego, tylko witaminy. Kiedyś brałem L-Glutamine T6 Trecka.
2 supel to jak ci tu kolega pisał jest to koncentrat do robienia izotoniku.
Jak chcesz brać tylko vitaminy to się zdrowo odżywiaj jedz brokuły, nerkowca, orzeszki, owoce i warzywa itd. itd.
Tompoz