Czy golicie nogi ?
Napisano 04 grudzień 2010 - 18:47
Napisano 04 grudzień 2010 - 20:27
Nie słyszy się wyzwisk, raczej na pierwszy rzut oka nie zwraca się uwagi na takie rzeczy. Mnie żona powiedziała kiedyś że mój kolega kolarz ma ogolone nogi, ja zupełnie nie zwróciłem na to uwagi chociaż znałem go długo :-) Tak jak już wcześniej napisano to zależy od Ciebie jak się będziesz czuł, na pewno nie będzie miało to wpływu na formę ani wyniki :-) Gorzej będzie jak się okaże że pojedziesz na wyścig i będziesz jedynym zawodnikiem w peletonie z nieogolonymi nogami :-)Mam mały problem otoz czy kolarz musi miec wydepilowane nogi???Czy slyszy sie wyzwiska na ulicy???Pytam bo jak powiedzialem moim kolegom o tym ze od przyszlego sezonu musze zaczac depilowac nogi do mnie wysmiali..prosze o pomoc :-(
Napisano 04 grudzień 2010 - 20:31
16 stron tego tam jest ...
Gosc_Kriisu_*
Napisano 04 grudzień 2010 - 22:02
pzdr
Napisano 04 grudzień 2010 - 23:32
Mam mały problem otoz czy kolarz musi miec wydepilowane nogi???Czy slyszy sie wyzwiska na ulicy???Pytam bo jak powiedzialem moim kolegom o tym ze od przyszlego sezonu musze zaczac depilowac nogi do mnie wysmiali..prosze o pomoc :-(
Krótko:
1 - zmień kolegów, jak ktoś sie nabija z czyjejś pasji to nie jest qmpel;
2 - jak przywykniesz do golenia/depilacji to sie nawet nie będziesz zastanawiał nad tym;
3 - osobiscie wole golic niż wyrywać 9depilować) - mniej boli chyba. :-P
Napisano 06 grudzień 2010 - 15:31
A ja sobie chyba kupię depilator bo za dużo na maszynki i pianki do golenia wydaję
![]()
Dobrze ,że pracuję w mediaexpert bo jakiś rabacik może dostanę
Pasta cukrowa jeszcze tańsza i podobno skuteczna. I mniej bolesna od depilatora:) Sama jednak jeszcze nie próbowałam.
Napisano 09 grudzień 2010 - 01:17
Napisano 09 grudzień 2010 - 08:23
Oj, możesz mi wierzyć, że goją się znacznie szybciej, mam porównanie więc wiem. Otarcia z włosami to jest tragedia i zamiast się goić to się tylko wszystko babrze.....a co do gojenia ran to nie sądze, że szybciej się goją ogolone nogi.
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 15 grudzień 2010 - 05:23
Gosc_T.o.m.p.o.z_*
Napisano 15 grudzień 2010 - 10:06
Ja o goleniu nóg nawet nie myślę i sądzę że jest to dla ludzi którzy żyją z roweru i to ich praca. Moja praca to urabianie rudy miedzi 1200m pod ziemią i na łaźni chyba brać górnicza padła by na zawał gdybym miał ogolone nogi a tyłek dalej kudłaty
To jest tak straszne że idę do pracy już
mój szwagier pracował też tam gdzie ty.
Tompoz