Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 Jan 2007 18:59
700 replies to this topic
Posted 13 May 2012 - 20:49
Adriana, jak wiesz na czym polega depilacja kremem to powinnaś wiedzieć, że po czymś takim włoski nie będą wrastać, tak jak napisał Freeq, ;-)
Najbardziej wrastają po depilatorze ale też po wosku, plastrach, itp.
nie wiem jak po laserze bo tego jeszcze nie przerabiałem :-P
Najbardziej wrastają po depilatorze ale też po wosku, plastrach, itp.
nie wiem jak po laserze bo tego jeszcze nie przerabiałem :-P
Posted 13 May 2012 - 21:10
Uwierz, jako kobieta przerabiałam już wszystkie opcje usuwania włosów...
a na stronie wcześniej pisałam o laserze. Myślę że jakbyście zafundowali sobie taki zabieg to byłby problem z... nóg
Myśle że to by było bardzo dobre rozwiązanie jak dla was.
Zdam wam relacje czy po laserze włosy odrastają
W każdym razie laser jest bezbolesny, a nie to co depilator,wrrrrrr...
a na stronie wcześniej pisałam o laserze. Myślę że jakbyście zafundowali sobie taki zabieg to byłby problem z... nóg
Zdam wam relacje czy po laserze włosy odrastają
Posted 15 May 2012 - 21:33
Zgadzam się, najgorzej jak kobieta ma jasne nieopalone ręce a na nich czarne włosy, słabo to wygląda :-( A najgorzej wygląda jak kobieta nie goli się pod pachami. Przeżyłem kiedyś szok jak znana, bardzo piękna i kobieca piosenkarka z nurtu poezji śpiewanej podniosła ręce podczas koncertu stojąc na scenie... a kiedy indziej przeżyłem jeszcze wiekszy szok...fajnie jak dziewczyna ma gładkie ręce a nie jakieś chaszcze
hehe ale to może nie temat na to forum ;-)
Posted 16 May 2012 - 06:17
fajnie jak dziewczyna ma gładkie ręce a nie jakieś chaszcze
Łomatko, przecież właśnie 99% kobiet nie goli rąk, bo za chwilę odrastają mocniejsze włoski. U dziewczyn z ciemnymi włosami będzie widać włoski na rękach bardziej niż u blondynki i nie rozumiem co w tym złego. Tak nas Pan Bóg stworzył.
I naprawdę delikatne włoski na rękach nijak się mają do chaszczorów pod pachami.
Posted 16 May 2012 - 08:20
Golenie włosów nie ma wpływu na to czy są gęstsze, czy też sztywniejsze. To nie trawa. Każdy facet goli sie na twarzy i gdyby była taka zalezność, to po 20 latach musiałby chyba siekiery użyć i odrąbać to co wyrasta
Jakoś nie zauważyłem żadnych zmian od wieeeeelu lat.
Wpływ na włosy ma ich depilacja, która w jakiś tam sposób uszkadza mieszek włosa i to co odrasta nie jest już tym samym czym było kiedyś. Powinny odrastać słabsze i cieńsze, ale niektórzy twierdzą, że odrastają mocniejsze i grubsze, hmmmmm....
Wpływ na włosy ma ich depilacja, która w jakiś tam sposób uszkadza mieszek włosa i to co odrasta nie jest już tym samym czym było kiedyś. Powinny odrastać słabsze i cieńsze, ale niektórzy twierdzą, że odrastają mocniejsze i grubsze, hmmmmm....
Posted 16 May 2012 - 08:22
ja przeżyłem szok jak w podstawówce zobaczyłem na stołówce panią kucharkę z wąsami...Przeżyłem kiedyś szok jak znana, bardzo piękna i kobieca piosenkarka z nurtu poezji śpiewanej podniosła ręce podczas koncertu stojąc na scenie...
tragiczny widok, mniej więcej takie jak miał Zorro
max dst:
412 km Kraków - Warszawa (2020)
Posted 16 May 2012 - 15:19
nie mam chłopaka, ale nie chcialabym alby wymagał ode mnie żebym goliła ręce. to że gole nogi, bikini i pachy to moja sprawa, gole bo chcę, bo tak jest dla mnie lepiej i w ogóle... Bo jak to kiedyś kolega powiedział "fajnie się liże jak jest łyse"... Jakby chłopak ode mnie wymagał żebym goliła ręce to ja bym wymagała żeby golił tyłek, plecy itp...
Generalnie mi to zwisa...
A propo golenia
Miałam dziś drugi zabieg lasera na pachach i pierwszy na bikini. Zobaczymy jakie będą efekty
Teraz w L-studio na grouponie maja inną promocje że za 179 zł 6 zabiegów na pachy lub 3 na inne części ciała.
Generalnie mi to zwisa...
A propo golenia
Teraz w L-studio na grouponie maja inną promocje że za 179 zł 6 zabiegów na pachy lub 3 na inne części ciała.
Posted 16 May 2012 - 15:38
Hahaha ale się temat rozwinął .... Zamiast gadać o rowerach , odżywianiu itp gadamy o włosach . :mrgreen:
Wracając do tematu to u mnie włosy po goleniu na nogach odrastają bardziej ciemne o_O i są twardsze także jednak ja za jakieś 5 lat będę musiał siekiery używać .
Wracając do tematu to u mnie włosy po goleniu na nogach odrastają bardziej ciemne o_O i są twardsze także jednak ja za jakieś 5 lat będę musiał siekiery używać .