Czy golicie nogi ?
Napisano 13 maj 2012 - 20:49
Najbardziej wrastają po depilatorze ale też po wosku, plastrach, itp.
nie wiem jak po laserze bo tego jeszcze nie przerabiałem :-P
Napisano 13 maj 2012 - 21:10
a na stronie wcześniej pisałam o laserze. Myślę że jakbyście zafundowali sobie taki zabieg to byłby problem z... nóg
Zdam wam relacje czy po laserze włosy odrastają
Napisano 14 maj 2012 - 21:20
Ahh.. Od razu człowiekowi lepiej.. Taki gładziutki, niezarośnięty, nic nie szczypie, nic nie haczy.. Bosko :mrgreen: I mięśnie lepiej widać :->
Adriana, golisz ręce ?
Napisano 15 maj 2012 - 21:33
Zgadzam się, najgorzej jak kobieta ma jasne nieopalone ręce a na nich czarne włosy, słabo to wygląda :-( A najgorzej wygląda jak kobieta nie goli się pod pachami. Przeżyłem kiedyś szok jak znana, bardzo piękna i kobieca piosenkarka z nurtu poezji śpiewanej podniosła ręce podczas koncertu stojąc na scenie... a kiedy indziej przeżyłem jeszcze wiekszy szok...fajnie jak dziewczyna ma gładkie ręce a nie jakieś chaszcze
hehe ale to może nie temat na to forum ;-)
Napisano 16 maj 2012 - 06:17
fajnie jak dziewczyna ma gładkie ręce a nie jakieś chaszcze
Łomatko, przecież właśnie 99% kobiet nie goli rąk, bo za chwilę odrastają mocniejsze włoski. U dziewczyn z ciemnymi włosami będzie widać włoski na rękach bardziej niż u blondynki i nie rozumiem co w tym złego. Tak nas Pan Bóg stworzył.
I naprawdę delikatne włoski na rękach nijak się mają do chaszczorów pod pachami.
Napisano 16 maj 2012 - 08:20
Wpływ na włosy ma ich depilacja, która w jakiś tam sposób uszkadza mieszek włosa i to co odrasta nie jest już tym samym czym było kiedyś. Powinny odrastać słabsze i cieńsze, ale niektórzy twierdzą, że odrastają mocniejsze i grubsze, hmmmmm....
Napisano 16 maj 2012 - 08:22
ja przeżyłem szok jak w podstawówce zobaczyłem na stołówce panią kucharkę z wąsami...Przeżyłem kiedyś szok jak znana, bardzo piękna i kobieca piosenkarka z nurtu poezji śpiewanej podniosła ręce podczas koncertu stojąc na scenie...
tragiczny widok, mniej więcej takie jak miał Zorro
max dst:
412 km Kraków - Warszawa (2020)
Napisano 16 maj 2012 - 15:19
Generalnie mi to zwisa...
A propo golenia
Teraz w L-studio na grouponie maja inną promocje że za 179 zł 6 zabiegów na pachy lub 3 na inne części ciała.
Napisano 16 maj 2012 - 15:38
Wracając do tematu to u mnie włosy po goleniu na nogach odrastają bardziej ciemne o_O i są twardsze także jednak ja za jakieś 5 lat będę musiał siekiery używać .