Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 Jan 2007 18:59
700 replies to this topic
Posted 16 May 2012 - 15:55
ditom, włosy odrastają po-prostu świeże, nie wytarte. Po zimie masz znowu takie zniszczone wytarte przez spodnie i rzadsze bo część wypadła i jeszcze nie odrosła. Po zgoleniu odrośnie większa ilość na raz i zdrowe :-)
Czym ja się tu zajmuje :mrgreen:
Czym ja się tu zajmuje :mrgreen:
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Posted 16 May 2012 - 16:16
Nie wiem skąd masz takie błędne informacje. Dość dużo kobiet które mają ciemne włosy na rękach goli je sobie, oczywiście te które mają jasne i drobne tego nie robią. Włosy nie odrastają wcale mocniejsze. Ja sobie ogoliłem ręce w zeszłym roku w wakacje żeby zobaczyć jak to jest i nie widzę żadnej różnicy teraz jak mi odrosły w porównaniu z tym jak miałem wcześniej. Jak lubisz owłosione kobiety to już twój problem ;-)fajnie jak dziewczyna ma gładkie ręce a nie jakieś chaszcze
Łomatko, przecież właśnie 99% kobiet nie goli rąk, bo za chwilę odrastają mocniejsze włoski. U dziewczyn z ciemnymi włosami będzie widać włoski na rękach bardziej niż u blondynki i nie rozumiem co w tym złego. Tak nas Pan Bóg stworzył.
I naprawdę delikatne włoski na rękach nijak się mają do chaszczorów pod pachami.
ditom - to najlepszy wątek tylko trzeba mieć trochę dystansu do siebie i trochę poczucia humoru :-)
Posted 16 May 2012 - 16:26
W którymś focusie albo sekretach nauki czytałem właśnie o odrastaniu włosów. Nieprawdą jest, że po skróceniu końcówek czy ogoleniu rosną szybciej. Organizm "programuje", które włosy w jakim tempie i do jakiej długości mają rosnąć - grubsze czy dłuższe od poprzednich nie będą. Jak pisał ROZMIAR, mogą się wydawać mocniejsze, bo rosną świeże i zdrowe.
Adriana, do tego, że stale rosną na głowie też się można przyczepić, bo długość "życia" włosa to ok. 6 lat, choć są przypadki, że nie wypadają dłużej. Zależy jak to stale zinterpretować ;]
Adriana, do tego, że stale rosną na głowie też się można przyczepić, bo długość "życia" włosa to ok. 6 lat, choć są przypadki, że nie wypadają dłużej. Zależy jak to stale zinterpretować ;]