Świetnie to wygląda.. :-D Z włosem jak przejedziesz ręką to noga gładziutka ,a pod włos to tak jak na twarzy po goleniu :-D mały szronik
Czy golicie nogi ?
Napisano 03 kwiecień 2009 - 23:12
A chcesz się założyć? :mrgreen:Ponad rok temu też tak gadałem... raz jak ogolisz to już potem nie będziesz chciał wracać do Kampinosua ja nie gole i nie będę golić
A tak na serio. Po co do rekreacyjnej jazdy golić nogi? Rozumiem jak ktoś się ściga czy coś.
Gosc_Pegos_*
Napisano 03 kwiecień 2009 - 23:26
no chyba że tak.. ja tam czasem lubie się pościgać i poużywać maści to mam łyse odnuża...A chcesz się założyć? :mrgreen:Ponad rok temu też tak gadałem... raz jak ogolisz to już potem nie będziesz chciał wracać do Kampinosua ja nie gole i nie będę golić
A tak na serio. Po co do rekreacyjnej jazdy golić nogi? Rozumiem jak ktoś się ściga czy coś.
Napisano 04 kwiecień 2009 - 00:09
Z włosem jak przejedziesz ręką to noga gładziutka ,a pod włos to tak jak na twarzy po goleniu :-D mały szronik
ajajaj :-D nie ma to jak internet i pomoc kobiet ;-) teraz jest gładko w obie strony ;-)
super uczucie..
PS. a że tak spytam.. spotkaliscie sie z jakimis głupimi komentarzami na temat swoich ogolonych nóg ? :roll: :?:
Napisano 04 kwiecień 2009 - 05:39
No to wieczorkiem postanowilem cos z tym zrobic, depilator poszedl w ruch i teraz jest git :-P
[ Dodano: 2009-04-04, 06:44 ]
xubix, Moim kolezankom sie podoba
Napisano 04 kwiecień 2009 - 11:18
pozdrawiam wszystkich, ide na trening dzis we wrocku 20 stopni
Napisano 05 kwiecień 2009 - 19:05
Jak golić to maszynką , na początku można polecieć maszynką do włosów.
Jak patrze na ankietę to trochę mnie to dziwi bo na ustawkach zdecydowana większość ma ogolone nogi.
Napisano 06 kwiecień 2009 - 06:55
No właśnie i to jest główny powód dla którego zacząłem o tym myśleć, bo wczoraj jadąc za wyglansowanym samochodem patrzyłem na odbicie moich nóg i refleksja jest taka, że krzaki w połączeniu z lycrą nie bardzo wyglądają :-Pw moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie.
Dlatego postanowiłem głęboko się nad tym zastanowić, prawdopodobnie jeśli się zdecyduje to będzie to krem, może jakieś rady ? :->
Maszynką nie widzi mi się golić co 3 dni :roll:
Gosc_Pegos_*
Napisano 06 kwiecień 2009 - 07:02
No właśnie i to jest główny powód dla którego zacząłem o tym myśleć, bo wczoraj jadąc za wyglansowanym samochodem patrzyłem na odbicie moich nóg i refleksja jest taka, że krzaki w połączeniu z lycrą nie bardzo wyglądają :-Pw moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie.
Dlatego postanowiłem głęboko się nad tym zastanowić, prawdopodobnie jeśli się zdecyduje to będzie to krem, może jakieś rady ? :->
Maszynką nie widzi mi się golić co 3 dni :roll:
Krem i tak nie jest w 100% skuteczny, mnustwo krzaków zostaje więc i tak maszynka idzie w ruch... jak jesteś swardy to pitol się depilatorem.b
Napisano 06 kwiecień 2009 - 07:05
Nawet nie wiem czy to nie będzie jednorazowe golenie, a tu od razu inwestycja w depilator. Uprzedzam pytanie: Nie, nie mam możliwości pożyczenia.
Napisano 06 kwiecień 2009 - 18:55