Technika pedałowania
Napisano 23 sierpień 2017 - 21:24
Wystarczy dać im odżywki, te legalne i mniej legalne i różnica się zatrze
A jakie to legalne odżywki działają jak EPO powodując wzrost ilości cz. krwinek, jakie to legalne odżywki powodują wzrost wydzielania testosteronu 100 krotnie, co legalnego działa podobnie dobrze do T3 czy Clena, znasz coś równie mocnego jak nandrolon? Odpowiedź jest jedna, nie ma takich legalnych środków. Najlepiej działa jeszcze kreatyna, arginina, cytrulina, B. Alanina, ale w porównaniu do możliwości tych pierwszych, to nadal jak byś jadł bułki z masłem.
U mnie nie ale ja nie jestem zaawansowany aczkolwiek 46 km/h w peletonie chyba bym dał radę
Nie twierdzę że nie, ale rozumiem, że coś w polskiej amatorskiej szosie osiągnąłeś?
Napisano 24 sierpień 2017 - 05:46
A jakie to legalne odżywki działają jak EPO powodując wzrost ilości cz. krwinek, jakie to legalne odżywki powodują wzrost wydzielania testosteronu 100 krotnie, co legalnego działa podobnie dobrze do T3 czy Clena, znasz coś równie mocnego jak nandrolon? Odpowiedź jest jedna, nie ma takich legalnych środków. Najlepiej działa jeszcze kreatyna, arginina, cytrulina, B. Alanina, ale w porównaniu do możliwości tych pierwszych, to nadal jak byś jadł bułki z masłem.
Słyszałem,że sok z buraka ćwikłowego tak działa. A tych środków w ogóle nie znam bo nie interesuje mnie doping ani chemiczne wspomaganie. I niech tak zostanie.
Nie twierdzę że nie, ale rozumiem, że coś w polskiej amatorskiej szosie osiągnąłeś?
A skąd ale dwa razy jechałem w peletonie i to zupełnie inna jazda niż solo, więc te parę km powinienem dać radę, oczywiście po płaskim
Napisano 25 sierpień 2017 - 07:47
Posty o prędkościach nie pasowały mi do jakiegokolwiek wątku, a zakładanie nowego nie ma sensu, bo kwestia pewnie wkrótce wygaśnie i byłby kolejny martwy topic.
Myślę, że wyjaśnione.
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
#238 Gosc_DivisionBell_*
Napisano 04 wrzesień 2017 - 09:14
W takich sytuacjach stresowych zawsze wychodzi z Froome'a surowość techniczna. Podszkolił trochę zjazdy ale nadal zdarzają mu się błędy, wygląda to często tak jakby po prostu tracił głowę. To go między innymi odróżnia od np.Armstronga.