Jedzie ktoś jutro? Ja jestem ograniczony czasowo, więc szybki strzał na 60 km.
Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?
Napisano 04 październik 2014 - 22:05
Czasem odwiedzam te strony, sam lub ostatnio z naszą grupką. Trzeba śledzić forum i się podłączać.
Jak widać jutro może coś się urodzi wspólnego. W razie czego z samego rana ok. 8 ustalimy szczegóły zbiórki na forum.
Ja tak jak napisałem mam wolne ok. 11-12 tak do 14.
Napisano 05 październik 2014 - 08:49
To umówmy się ok 12:15 w Mysłowicach koło mostu nad Przemszą.
https://www.google.p...,19.1436364,18z
To jest zaraz obok miejsca gdzie ostatnio się rozstawaliśmy.
Puszcze SMSa Senece może dołączy.
Napisano 06 październik 2014 - 09:25
Jeździ ktoś z Was w okolicy Tychów, Lędzin, Bierunia, Mikołowa?
Ten rejon, to "mój" rewir. Od Mikołowa po Zator i od Mysłowic, Jaworzna po Czechowice, Kęty. Jeżdżę w weekendy i w ciągu tygodnia, choć ostatnio odrobinę mniej, niż w środku sezonu. Pisz na PW, albo tutaj, gdybyś chciał z kimś pojeździć. Często zwołujemy się na wspólne treningi z chłopakami z Tychów.
Napisano 25 październik 2014 - 17:50
hej ,
sorry że dawno nie pisałem :-/ ale jakoś tako wyszło ;-) co znaczy , że nie śmigam czasami tu i tam ...
np.
Jutro udało się zebrać zajefajną ekipą na wypad - tempo no myślę nie więcej niż 28km średnia ( ale znając życie będzie szybciej znacznie szybciej 8-) )
Startujemy z Placu papieskiego Sosnowiec Zagórze godzina 11:00 !
wiem wiem , że już jesień , ale dla mnie sezon trwa cały ROK :-D więc temat trzeba rozpalić na nowo bo coś nam wygasł ... !!!!!!
Serdecznie Pozdrawiam wszystkich mega zakręconych i kręcoących :-D
ps
Holden jutro będę miał jednak ciężko ( jak tu nie być uległym dla kobiet :oops: moja żonka kiedyś wieczorem zamorduje mnie nieświadomie rano jak z Wami kręcę ehhh ... ) ale mimo trudności Holden ... nie odpuszczę Ci żadnej górki :-P
do zobaczyska i zapraszam ! atmosfera w ekipie jest zajefajna :-D
sami zobaczycie jak przybędziecie :-D