Prułem żeby zdążyć przed zmrokiem.Do 150 km miałem 33 potem trochę górek się zaczęło i tendencja spadkowa
Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?
Posted 03 November 2014 - 20:34
Ja ostatnio walnąłem traskę Dąbrowa Górnicza- Ogrodzieniec-Pilica-Żarnowiec-Sędziszów -Jędrzejów -Chmielnik-Szydłów-Raków-Łagów-Opatów. 200 km, średnia 31.8 solo
Jędrzejów - Szydłów - bardzo ruchliwa droga i mało gdzie utwardzone pobocze - masz odwagę ;-)
Szydłów - Łagów - no góreczki męczą, nie powiem, umierałem tam przy 170km ;d ale średnia odstawała bardzo dużo od Twojej, szacun :]
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły...
Gosc_grzesiek32_*
Posted 03 November 2014 - 21:01
Jedrzejów - Szydłów? Fajnie mi się jechało;) gorzej było z Mierzawy do Jędrzejowa bo trzeba było na ruchliwą 7 mkę wskoczyć na parę km oraz potem na 74 Łagów - Opatów,tam to w ogóle strach jechać rowerem,dużo lepiej przed Łagowem skręcić w prawo, dojedzie się do Iwanisk a potem do Opatowa
Posted 04 November 2014 - 11:44
ja jestem z Zawiercia i ostatnio jeździłem po jurze. Niewiele bo jestem początkujący (od 2 tyg szosa) także zrobiłem 40km Zawiercie-Rudniki-Parkoszowice-Włodowice-Mirów-Rzędkowice-Zawiercie. 95% idealny asfalt więc polecam.
Orientuje się ktoś czy z okolic Zawiercia dojedzie się jakoś fajnie na Pogorię w Wojkowicach Kościelnych ? Omijając mocno ruchliwe drogi?
Posted 04 November 2014 - 20:33
Jeśli siły po pracy pozwolą to jutro (w środę) lub w czwartek wieczorem ok 18/19 prawdopodobnie wyskoczę na jakąś godzinkę na małą przejażdżkę po Tychach i okolicy. Gdyby ktoś był chętny niech pisze tutaj lub na priv. Można zrobić jakąś zapoznawczą rundkę
Jutro wieczorem takze bede krecil od 17:30 przez jakies 2-2,5 h. Jak co moge gdzies w kier. Tychow podskoczyc. Krece od strony Ligoty, Piotrowic i Podlesia.
Posted 04 November 2014 - 22:46
Posted 09 November 2014 - 14:10
macdziabek
Najlepiej poszukać na mapie, ale ok: Z Zawiercia, główną drogą w stronę DG do Chruszczobrodu albo na Łazy drogą wzdłuż torów. Potem na Wysoką i Chruszczobród, w którym z głównej drogi odbijasz na prawo i jedziesz na Gołuchowice. Mijasz je i w lewo na Trzebiesławice (w prawo jest na Siewierz). W Trzebiesławicach, zjeżdzasz z górki i na skrzyzowaniu w prawo i za 1,5km jestes na Podwarpiu na mini rondku z przystankiem autobusowym. Jedziesz na wprost w las. Potem jedziesz drogą przez Wojkowice kościelne i powinieneś dojechać do Pogorii 4.
Posted 09 November 2014 - 21:03
Posted 11 November 2014 - 18:53
se dzisiaj pokręciliśmy z Holdenem :-D jakieś 100km i tym razem też o jakieś zamczysko zachaczyliśmy :-P było trochę walkii z wiatrem , ale generalnie super jazda !
mam nadzieję , że w następny weekend pogoda pozwoli , aby poprawić ... MOCNIEJ :-D
ps
jak się nudzicie i chcecie pojechać "parę km" z "prawie peletonem" wbijać do mnie do piątku na priv i rzeźbić na forum - może uda się jeszcze sklejć fajny peletonik przed zimą :-P
Serdecznie Pozdrawiam
Senuś