Seneka111, ponizej 30-tu to mozna zmarznac jak miesnie sie nie rozgrzeja A tak powazniej, jak bedzie pogoda, znaczy slonce i powyzej 5 stopni to chcialbym sie pojawic. Tak na 2 godzinki gora bo u mnie dojazd do wiezy to godzina i powrot tak samo.

Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?
Napisano 24 luty 2015 - 09:02
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Napisano 26 luty 2015 - 18:37
no ja powyżej 30 dyszek to mogę pokręcić ale na razie na krótszych dystansach do 60km potem zdycham :-(
na 20km w sezonie jak wracałem z pracy wykręciłem 35,58 ale to było w trupa ....
spoko - jak pogoda pozwoli s2power to spotkanko na zbornym chamsina :-D
Napisano 27 luty 2015 - 08:47
Dokladniejszy namiar poprosze bo ja nie z tamtych okolic i jeszcze sie zgubie
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Napisano 27 luty 2015 - 18:33
ja niestety w wekend do pracy ale chlopaki pewnie pojada tu sie umawiaja https://www.facebook...k.com/GrupaTFF
Napisano 10 marzec 2015 - 11:22
CanyonRider, dnia 10 Marz 2015 - 08:48, napisał:
Czy któryś z kolegów mógłby polecić sprawdzony serwis na terenie Dąbrowy Górniczej?
Serwis przy sklepie Bike Atelier
http://www.bikeateli.../affiliate_id/5
lub przy sklepie na Mydlicach (nieopodal szpitala) :-D
ul. Dąbrowskiego 37
Pzdr.
- CanyonRider lubi to
ZORBA pozdrawia !!
Gosc_grzesiek32_*
Napisano 10 marzec 2015 - 19:03
Ja serwisuje w bikeatelier.Nie mam uwag. Jest OK, ale sprzedawców mogliby mieć bardziej wyśpiewanych a nie żeby klient musiał ciągnąć za słowo co jest a czego nie ma, dlategoż w tym względzie są przeciwieństwem sklepu internetowego który stoi na bardzo wysokim poziomie, ale ogólnie w porównaniu z innymi sklepami tzw rowerowymi jeszcze nie jest najgorzej, bo np w jednym sklepie na pytanie czy jest łańcuch campagnolo usłyszałem ze nie prowadzą rowerów szosowych a na odpowiedź że ja nie pytam o rower tylko o łańcuch usłyszałem że campagnolo jest przecież do rowerów szosowych, z kolei w innym na pytanie czy jest kaseta 12-25 usłyszałem że nie ma ale że jest 12-32 i o zgrozo że też będzie działać bo nie ma różnicy.Tak to wygląda z tymi sklepami w Zagłebiu
- CanyonRider lubi to
Napisano 23 marzec 2015 - 00:30
Zapraszam również do walki na segmentach klubu Śląsk na strava.
W opisie klubu link do rankingu.
https://www.strava.com/clubs/slask
Każdy może zgłosić kolejne segmenty do rankingu.
Napisano 23 czerwiec 2015 - 14:02
A może znów zawitacie do Raciborza i pokręcimy po czeskich górkach ?
Napisano 25 czerwiec 2015 - 18:27
@ar3cky, Ty żyjesz! Nikt się dwóch kółek nie pozbył, najwyżej je zmienił
@Zawrom, bardzo chętnie. Od razu przyznam, że jeżeli miałoby to wypalić, to najbardziej odpowiadałaby mi przyszła sobota Dam znać chłopakom i skieruję ich do tego tematu, może się coś z tego wykluje
Napisano 25 czerwiec 2015 - 18:44
Ale Panowie jestem w następna sobotę chętny do dalekiego wypadu. Jesli ktoś z Was ma przyjemność, to bardzo chętnie.
Ostatnio jak już wyskakuje, to na jakieś krótsze 100 km odcinki.
Natomiast chętnie wyskoczylbym na trasę w stronę Krakowa czy Opola.
Ale chętnie podejmę sie wyzwania w dowolnym kierunku, byle nie kręcić sie po wioskach wolo Pyrzowic
Dodaj odpowiedź