Powrót Mistrza
Started By
Mateunio
, 08 wrz 2008 21:55
479 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 marzec 2009 - 07:03
Armstrong ma implant jadra . Co prawda jedno jadro ma nauralne i boli jak każde inne ale drugie jest silikonowo-salinowe i też trzeba uważać zeby nie pękło. No ale nie boli - fakt. Jak w nie trafil ramą to cóz... nic pewnie nie poczuł. Po prostu - jak masz raka jader to jadro się wycina w całości - czasem nawet oba. Czasem nie treba nawet raka żeby fundnac sobie coś takiego. Z tego co widziałem to chyba jednak poleciał na ramę.
W zeszłym roku nawet Armstrong chciał ponoć wystartowac w Pekinie na wyścigu dla paraolimpijczyków. i zdaje się nie dopuscili go tylko dlatego ze miał tą protezę ;-) Czytałem to zdaje sie w Velonews i nie w primaaprilis chyba ze ktoś sobie jaja za przeproszeniem robił. jak znajdę linka to odeślę bo sam w to nie chciałem wierzyć normalnie.
W zeszłym roku nawet Armstrong chciał ponoć wystartowac w Pekinie na wyścigu dla paraolimpijczyków. i zdaje się nie dopuscili go tylko dlatego ze miał tą protezę ;-) Czytałem to zdaje sie w Velonews i nie w primaaprilis chyba ze ktoś sobie jaja za przeproszeniem robił. jak znajdę linka to odeślę bo sam w to nie chciałem wierzyć normalnie.
Gosc_felipe_*
Napisano 06 marzec 2009 - 17:19
Cytat
Nie żebym Ci nie wierzył czy coś, bo skoro tak mówisz to chyba wiesz co mówisz, ale skąd wiesz?? Faktycznie w TV wyglądało to bardzo boleśnie...
Pozdro!
Dokument "The Ride Of A Lifetime", wywiad prowadzony przez najsłynniejsze głosy kolarskiego Eurosportu: Phila Liggetta oraz Paula Sherwena. Rok 2005 zaraz po zakończeniu Touru, posiadłość Lance'a w Nicei:
Lance: (...) some gear slipped, and then...
Phil: it looks weary painfull
Lance: it wasn't painfull, but I can see, that certainly looks very painfull
Napisano 08 marzec 2009 - 16:05
wywiad z lance'm, ktory ukazal sie w magazynie outside, luty 2009:
http://rs617.rapidsh...bruary.2009.rar
jezyk angielski.
http://rs617.rapidsh...bruary.2009.rar
jezyk angielski.
Napisano 08 marzec 2009 - 16:41
Mógłbyś wrzucić na http://wyslijto.pl/? Nie mam możliwości zassania z rapida.
Napisano 08 marzec 2009 - 17:05
Napisano 22 marzec 2009 - 18:26
Niestety Armstrong zmyl sie BAARDZO szybko , wiec wiecej sie nie udalo .
Ale poklepac go po ramieniu zdazylem :-)
Stworcy to moze zbyt WIELKIE slowo , wystarczy TWORCY :-)
P.S Ale nabiegac , to sie nabiegalem zeby to wszystko napstrykac....
Dobrze , ze to WLOCHY ; chaos i zamieszanie ,wiec wkrecilem sie nawet w zamknieta strefe...
Ale poklepac go po ramieniu zdazylem :-)
Stworcy to moze zbyt WIELKIE slowo , wystarczy TWORCY :-)
P.S Ale nabiegac , to sie nabiegalem zeby to wszystko napstrykac....
Dobrze , ze to WLOCHY ; chaos i zamieszanie ,wiec wkrecilem sie nawet w zamknieta strefe...
Gosc_kobrys_*
Napisano 22 marzec 2009 - 18:35
Napisano 23 marzec 2009 - 18:09
Oj tak, fajna sprawa
Na razie jednak Armstrong musi uporać się z kontuzją (link). Szkoda, że nie będzie mógł dłużej pojeździć z Contadorem... Informacja z oficjalnej strony wyścigu (dla znających hiszpański
): Dorsal 2 Lance Armstrong posible fractura de clavícula a falta de confirmación radiológica. Na moje oko to coś o możliwym złamaniu obojczyka i o prześwietleniu, które miałoby je ew. potwierdzić. Mogę się mylić, bo hiszpańskiego niestety nie znam. Może wkrótce będzie wiadomo coś więcej.
Pod znakiem zapytania stoi też start Armstronga w jednym z ostatnich etapów Giro (link). Powodem mają być narodziny 4 dziecka
BTW w artykule jest błąd - Giro będzie w maju, a nie w marcu, chyba że coś przegapiłem

Pod znakiem zapytania stoi też start Armstronga w jednym z ostatnich etapów Giro (link). Powodem mają być narodziny 4 dziecka

Dodaj odpowiedź