Powrót Mistrza
Started By
Mateunio
, 08 wrz 2008 21:55
479 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 marzec 2009 - 19:47
HAHAHAH !!!! Piekne to one moze nie sa ..... Nie jestem expertem fotografii , wiec jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Ale bylo takie zamieszanie , ze nie mialem czasu zmienic nastaw w aparacie !!!!Nie mam pojecia jak zawodowcy to robia.
Mysle , ze wazniejsze od jakosci jest to , ze faktycznie bylem ZAWSZE tam gdzie trzeba :-)
Z Cippolinim juz mielismy stawac do wspolnej fotki , ale przylazla TV RAI i przeprosili grzecznie , ze LION KING nalezy juz tylko do nich... Zabraklo 5 sek !!!
Generalnie wszyscy bardzo mili i chetni do pozowania .
Krotko mowiac : ZAWODOWCY w kazdym calu.
Mysle , ze wazniejsze od jakosci jest to , ze faktycznie bylem ZAWSZE tam gdzie trzeba :-)
Z Cippolinim juz mielismy stawac do wspolnej fotki , ale przylazla TV RAI i przeprosili grzecznie , ze LION KING nalezy juz tylko do nich... Zabraklo 5 sek !!!
Generalnie wszyscy bardzo mili i chetni do pozowania .
Krotko mowiac : ZAWODOWCY w kazdym calu.
Gosc_felipe_*
Napisano 23 marzec 2009 - 20:18
Powiem szczerze, że miałem mokre oczy oglądając te fotki. Są naprawdę dobre! Oddają idealnie klimat profesjonalnego ścigania! Byłem już na kilku etapach TdP i tam nie ma takiego klimatu, jak ten ze zdjęć. Coś pięknego!
Takie zdjęcia powodują, że w tak brzydkie i smutne dni jak dzisiejszy myśli się tylko o tym kiedy będzie ciepło, o ściganiu się, o dystansach powyżej setki, o morderczych sprintach... Ech, cudo...
Takie zdjęcia powodują, że w tak brzydkie i smutne dni jak dzisiejszy myśli się tylko o tym kiedy będzie ciepło, o ściganiu się, o dystansach powyżej setki, o morderczych sprintach... Ech, cudo...

Napisano 24 marzec 2009 - 00:40
Hm, wg Bartosza Huzarskiego z Lancem jest wszystko ("wszystko") okej: Tyle szczęścia nie miał Lance który właśnie po tej kraksie ucierpiał na tyle, że nie mógł kontynuować jazdy i karetka zabrała go do szpitala. Na szczęście okazało się, że nic poważnego mu się nie stało, tylko się nieźle poobijał, jak go mijałem widziałem, że trzymał się za bark, który na szczęście nie jest złamany (pro-cycling.org).
Z kolei Johan Bruyneel mówi, że to proste złamanie, bez żadnych komplikacji. Powinien szybko się wykurować (eurosport.pl). Myślę, że mimo wszystko Johan wie lepiej
Tak czy inaczej, wygląda na to, że nie jest aż tak źle jak się zapowiadało. I fajnie
Z kolei Johan Bruyneel mówi, że to proste złamanie, bez żadnych komplikacji. Powinien szybko się wykurować (eurosport.pl). Myślę, że mimo wszystko Johan wie lepiej

Gosc_felipe_*
Napisano 24 marzec 2009 - 15:03
Cytat
Jak najszybciej wracam do domu, gdzie lekarze zdecydują, jak będę leczony. Po raz pierwszy mam taką kontuzję, jest bolesna, mam zły nastrój. Teraz najważniejsza jest szybka rehabilitacja, abym mógł w lipcu wystartować w Tour de France - powiedział po wyjściu z kliniki w Valladolid Lance Armstrong.
oraz:
http://video.eurospo...388/video.shtml
Napisano 11 kwiecień 2009 - 23:37
Chyba slyszeliscie:
AFLD ukarze Armstronga?
McQuaid krytykuje AFLD
Moze sie okazac, ze nie zobaczymy Bossa podczas TdF. Ta sytuacja jest co najmniej smieszna. Wszystko zrobia by Armstrong nie wystartowal we francuskich wyscigach. Eh...
AFLD ukarze Armstronga?
McQuaid krytykuje AFLD
Moze sie okazac, ze nie zobaczymy Bossa podczas TdF. Ta sytuacja jest co najmniej smieszna. Wszystko zrobia by Armstrong nie wystartowal we francuskich wyscigach. Eh...
Napisano 12 kwiecień 2009 - 05:59
Sytuacja raczej mało śmieszna bo i z jednej strony (astana) i z drugiej (afld) wygląda to mało poważnie. Armstrong z Bruynellem od lat znają procedury badań i nie wiem po co ta szopka z prysznicem. Z drugiej... sposób zaprotokołowania tej kontroli a późniejsze pretensje Afld to komedia. W raporcie stoi że kontroler nie napotkał na zadne nierawidłowości podczas kontroli. Więc o co ten szum?
Poza tym jeśłi rzeczywiscie ukarają armstronga to na armstrongu może się nei skończyć bo to bruynell byl de facto sprawcą zamieszania a jako szef moze zarobić na wykluczenie siebie z kolumny a docelowo jak tak dalej bedzie się to rozwijać to i astana może mieć problemy.
i jeszcze jedno. jak organizatorom giro coś się odwidzi i jednak wjadą do francji to po dyskwalifikacji Armstrong moze też pozegnać sie z giro bo afld może zawiesić zawodnika tylko na terenie francuskim a giro miało w planach wizytę we francji z tego co wiem. Po tych szopkach wydaje mi sie że szefowie giro rzemyślą dokładnie czy warto.
a kończąc to wydaje mi sie że Armstrong nie ma czego szukać z taką formą i atmosferą wokół niej w Wielkim Bucie. Wystarczy popatrzeć jak jeździ contador i ciszę wokól niego by stwierdzic ze Armstrong może mu dorównać ale czy staczy mu po prostu czasu na to wszystko i nerwów.
Poza tym jeśłi rzeczywiscie ukarają armstronga to na armstrongu może się nei skończyć bo to bruynell byl de facto sprawcą zamieszania a jako szef moze zarobić na wykluczenie siebie z kolumny a docelowo jak tak dalej bedzie się to rozwijać to i astana może mieć problemy.
i jeszcze jedno. jak organizatorom giro coś się odwidzi i jednak wjadą do francji to po dyskwalifikacji Armstrong moze też pozegnać sie z giro bo afld może zawiesić zawodnika tylko na terenie francuskim a giro miało w planach wizytę we francji z tego co wiem. Po tych szopkach wydaje mi sie że szefowie giro rzemyślą dokładnie czy warto.
a kończąc to wydaje mi sie że Armstrong nie ma czego szukać z taką formą i atmosferą wokół niej w Wielkim Bucie. Wystarczy popatrzeć jak jeździ contador i ciszę wokól niego by stwierdzic ze Armstrong może mu dorównać ale czy staczy mu po prostu czasu na to wszystko i nerwów.
Dodaj odpowiedź