Stosunek wzrostu do wagi
Napisano 09 kwiecień 2009 - 22:10
Gosc_szudri_*
Napisano 10 kwiecień 2009 - 07:26
Napisano 10 kwiecień 2009 - 09:43
Cytat
Góra u mnie jest dosyć wątła jak na tą wagę, ale nogi za to są spore, można by rzecz że nawet bardzo spore :-> A że są długie i spore no to stąd ta waga. Oczywiście trochę tłuszczyku też jest, nie zaprzeczam, ale nie żebym miał nadwagę :-P...że tak powiem nie jestem patyczakiem
W budowie to ja tak do torowca jestem podobny.
Moja optymalna waga to te 90 kg, bo ten tłuszczyk to się przez zimę nazbierał. Teraz pojeździłem tydzień (dzień w dzień) i już 1 kg spadło. Będę starał się nie schudnąć, ale spalić tłuszczyk, ażeby mięśnie zostały, bo na górze malutko ich jest, a nie chcę być całkowicie wyschnięty. I myślę, że wtedy do 90 kg spokojnie zejdę.
Jeszcze jako ciekawostkę dodam, że mięśnie są cięższe od tłuszczu, a na nogach to ja mam ich dosyć sporo 8-)
Osoby tego samego wzrostu i tej samej wagi, mogą kompletnie inaczej wyglądać.
Napisano 11 kwiecień 2009 - 15:53
Cytat
Tak tak, nie wiem czy zartujesz ale bez ruchu to ja sobie zycia nie wyobrazam, jesli mam zrezygnować z roweru to ja chyba bym "kur***icy serca" dostał
14 lat i już przeklina. mama wie że co robisz w necie?
u ciebie hormony jeszcze nie działają w pełnym zakresie. jak zacznie działać testosteron to zwiększy się masa , gęstość kości , wzrośnie poziom HGH i tak dalej
Napisano 11 kwiecień 2009 - 17:26
Cytat
Cytat
Tak tak, nie wiem czy zartujesz ale bez ruchu to ja sobie zycia nie wyobrazam, jesli mam zrezygnować z roweru to ja chyba bym "kur***icy serca" dostał
u ciebie hormony jeszcze nie działają w pełnym zakresie. jak zacznie działać testosteron to zwiększy się masa , gęstość kości , wzrośnie poziom HGH i tak dalej
daruj sobie... :evil: :evil:
Gosc_tomiq_*
Napisano 11 kwiecień 2009 - 18:44
Napisano 11 kwiecień 2009 - 19:00
Cytat
Cytat
Cytat
daruj sobie... :evil: :evil:
A co ty sobie kolego wyobrażasz ze mozna wleźć na to forum i bezkarnie miesem rzucać? Gdzie były gały jak regulamin czytały?
Napisano 11 maj 2009 - 17:57

Poza tym jak będziesz uważnie jeździł to nic nie rozwalisz. A po drugie czasem fajnie się jeździ mając dużą masę. Mknie się jak bombowiec. Trudno takiego zatrzymać ;-)
ja mam 177cm i 84kg
Napisano 11 maj 2009 - 18:09

Obręcze się nie gną w rowerze, więc jest ok :-)
Dodaj odpowiedź