Stosunek wzrostu do wagi
Started By
krzysztof1985
, 28 wrz 2008 15:36
396 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_psari_*
Napisano 19 listopad 2008 - 14:19
hej ja focusa miałam raz w zyciu w rece -jakies 5 lat temu wiec nie mam pojecia co oni tam nabazgrali.wiem tylko ze jak organizmowi brakuje o2 to przydało by mu sie wiecej przenośników-hemoglobina mam na myśli. :roll:
a o tym ostatnim to niesłyszałam .
[ Dodano: 2008-11-19, 17:27 ]
może chodzi o to że niekture leki antydepresyjne i PRZECIW ASTMIE utrudniaja wykrycie zwiększonego stężenia EPO w organizmie.może wiąże się to z tym że leki na astme poprawiaja stan zle fukcjonujacego i zniszczonego nabłonka (tego wyścielającego początkowe odcinki przewodu oddechowego) a EPO wraz z h2o2(nadtlenek h) niszczą ten właśnie nabłonek i chyba właśnie dlatego wysięk z nosa jest non stop :roll: :idea:
:arrow: to są tylko moje studęckie wymóżdżenia (więc czytac z dddddddyyysstasssem ;-) )
z wyjątkiem zdania nr1.
a o tym ostatnim to niesłyszałam .
[ Dodano: 2008-11-19, 17:27 ]
może chodzi o to że niekture leki antydepresyjne i PRZECIW ASTMIE utrudniaja wykrycie zwiększonego stężenia EPO w organizmie.może wiąże się to z tym że leki na astme poprawiaja stan zle fukcjonujacego i zniszczonego nabłonka (tego wyścielającego początkowe odcinki przewodu oddechowego) a EPO wraz z h2o2(nadtlenek h) niszczą ten właśnie nabłonek i chyba właśnie dlatego wysięk z nosa jest non stop :roll: :idea:
:arrow: to są tylko moje studęckie wymóżdżenia (więc czytac z dddddddyyysstasssem ;-) )
z wyjątkiem zdania nr1.
Gosc_eizo_*
Napisano 01 styczeń 2009 - 21:45
17,5 - 18,5 - niedowagę
18,5 - 24,9 - wartość prawidłową
wzrost: 180cm
waga: 60kg - waga systematycznie rośnie 1kg/rok :-)
BMI: 18,52 - nie może być wartość prawidłowa :?: :?: :?: :?: wzór z pewnością powinien zawierać jeszcze wiek
to wszystko przez te święta zawsze miałem niedowagę :!:
specjalnie zaczynam jeździć na rowerze żeby trochę przytyć, wysiłek fizyczny wypomaga apetyt, apetyt jedzenie a jedzenie tycie 8-)
moja teoria musi się sprawdzić
18,5 - 24,9 - wartość prawidłową
wzrost: 180cm
waga: 60kg - waga systematycznie rośnie 1kg/rok :-)
BMI: 18,52 - nie może być wartość prawidłowa :?: :?: :?: :?: wzór z pewnością powinien zawierać jeszcze wiek

specjalnie zaczynam jeździć na rowerze żeby trochę przytyć, wysiłek fizyczny wypomaga apetyt, apetyt jedzenie a jedzenie tycie 8-)
Napisano 04 styczeń 2009 - 16:28
Cytat
Miałem podobną teorię i co? w miesiac schudlem 5kg i jak to teraz wyglada? 178cm/52kg
:-o
Dodaj odpowiedź