V max
Started By
Gosc_felipe_*
, 10 mar 2007 22:08
434 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 grudzień 2009 - 18:32
na prostej szybki sprint lekko wiatr w tył na Najwyzszym modelu szosowego kellys'a ktorego pozyczylem ze sklepu w ktorym pracowalem - 62km/h
z górki na swoim favoricie - niestety na singlu 51/14 ( ; /) i wiatr w pape 72km/h
i z górki na starym, w zakopanym MTB - 93
i trzymajac sie motocykla na rowerku do skakania 95:)
z górki na swoim favoricie - niestety na singlu 51/14 ( ; /) i wiatr w pape 72km/h
i z górki na starym, w zakopanym MTB - 93
i trzymajac sie motocykla na rowerku do skakania 95:)
Gosc_łukasz_*
Napisano 01 grudzień 2009 - 20:07
Cytat
CZY ty troszke nie przesadziłeś chwaląc sie tymi prędkościami , wypadek z 91,2 i tylko rozcięty łuk brwiowy? hm dziwne.MTB: 91,2 z przełęczy karkonoskiej - finał w rowie(pewnie wiecie jakie tam są fałdy dzięki korzeniom pod szosą) z rozciętym łukiem brwiowym
SZOSA: 101,6 na jednym ze zgrupowań w okolicach Borowic i Podgórzyna
101,6 km/h to chyba za tirem bo nawet cięzko znaleśc taki zjazd zeby taką prędkośc rozwinąć no chyba ze po prostej tak szybko jechales no to jestes lepszy niz Fabian Cancellara.
Napisano 24 luty 2010 - 01:08
68km/h, ale na góralu, więc nie wypełniłam ankiety. Na Morasku na uliczce dojazdowej do pagórka widokowego Aquanetu. Da się wyciągnąć więcej. Uliczka bezpieczna, bo za białym znakiem w czerwonym kółku i wystarczająco długa rozpędówka.
Szosówki jeszcze nie testowałam pod tym kątem, ale spróbuję kiedyś o zmroku, wtedy strach mniejszy i nie widzę przeszkód. ha ha
Szosówki jeszcze nie testowałam pod tym kątem, ale spróbuję kiedyś o zmroku, wtedy strach mniejszy i nie widzę przeszkód. ha ha
Napisano 05 marzec 2010 - 01:58
62-68km/h w Warszawie trasa W-Z od pl.Bankowego do dworca Wieleńskiego po drodze przy katedrze Sw. Floriana jest sygnalizacja(wstrzeliłem się w zielone) :mrgreen: Było lato i było fajnie, szczególnie jak wyprzedzałem auta, ludziska mieli czasem fajne miny :shock: Pozdrawiam Wszystkich Jacek :-P
Dodaj odpowiedź