Najbliższa dostawa Tribanów 500 będzie w maju. Tak jak mówiłem jeśli ktoś jest zdecydowany to moge mu zamówić rower. Nie wiem jak w innych sklepach ale wystarczy pojsc do sklepu, pogadac i srednio ogarniety pracownik z działu rowerowego zamówi wam rower przy was. Dzwonienie do nich to nie najlepszy sposob. Tribany 300 sa dostępne od ręki mają ich dużo na magazynie. Także jeśli ktoś chce 3jke to moze byc w terminie 7 dni.
PS. Często gęsto pracownicy nie mają wpływu na to co dzieje się na magazynie i na terminy przysyłania rowerów. Komunikacja między sklepem a magazynem to straszny syf.
Dziś wam napisze co i jak kiedy będzie dostępne.
Od około miesiąca czekam na informację o dostępności tribana 300 w rozmiarze 48, wiem tyle, co miesiąc wcześniej - nie ma i nie wiemy kiedy będzie. Stwierdziłem więc, że każdy dzień czekania to defakto na jedno wychodzę, zamówiłem tribana 500 w rozmiarze 48. Na stronie był zaznaczony jako dostępny. W sklepie (decathlon częstochowa-poczesna) okazało się że nie jest. Dałbyś radę sprawdzić jakąś konkretną/sensowną informację na temat rozmiaru 48?
Pozdrawiam.