Armstrong by wytrzymał, Contador tak samo w najlepszym swoim momencie. A na czysto, to nawet i Froom by poległ.Ja mam do niego szacunek. Na czysto nikt by tego nie wytrzymał
Treningowe dylematy amatora i nie tylko
#1584 Gosc_AdamKrz94_*
Napisano 11 grudzień 2018 - 18:11
Chyba mało jest ludzi na świecie którzy tempowki od 670-720 W przez minutę zaczynają nawet jeśli na początku jedzie"tylko" 390 żeby odpocząć... Niewyobrażalne możliwości regeneracji ma jego organizm po takim wysiłku przechodzi od razu na blisko 400W i jedzie tak kilkanaście minut
Napisano 12 grudzień 2018 - 07:09
może czas najwyższy aby judge dredd wydał wyrok
proszę już mamy miejsce odpowiednie na jaranie się 700W Frooma z jednej minuty na rozgrzewkę -> https://szosa.org/to...rosów/?p=389094
- Marcin321 lubi to
#1590 Gosc_AdamKrz94_*
Napisano 12 grudzień 2018 - 12:11
Napisano 12 grudzień 2018 - 17:30
Co robicie w przypadku chorobska, ktore chrzani plan treningowy? Pozbyc sie dziadostwa to po pierwsze ale co z przerwanym treningiem? Kontynuujecie od momentu przerwania, wracacie do jakiegos punktu przed przerwaniem, jak tak do jak duzo wstecz?
Dwa tygodnie przerwy, tylko z jedna lekka 55km jazda na zew. Zaczynalem dwunasty tydzien treningu, dla zaznajomionych z TrainerRoad, koncowka drugiej czesci Sweet Spot mid. W momencie przerwania, do konca pozostal mi intensywny tydzien i tydzien regeneracji.
Napisano 12 grudzień 2018 - 22:10
Co robicie w przypadku chorobska, ktore chrzani plan treningowy? Pozbyc sie dziadostwa to po pierwsze ale co z przerwanym treningiem? Kontynuujecie od momentu przerwania, wracacie do jakiegos punktu przed przerwaniem, jak tak do jak duzo wstecz?
Dwa tygodnie przerwy, tylko z jedna lekka 55km jazda na zew. Zaczynalem dwunasty tydzien treningu, dla zaznajomionych z TrainerRoad, koncowka drugiej
w planie jest 6 tygodni bazy, robiłeś 2 razy?
Ja na Twoim miejscu zrobiłbym ze 2 lekkie treningi,aby się wdrożyć i powrót do początku 4 tygodnia treningu.
Napisano 12 grudzień 2018 - 22:20
Poczytalem troche na TR. Z tego co pisza, sugeruja, w przypadku dluzszej przerwy, powyzej tygodnia, cofnac sie do tylu o ta sama ilosc dni jaka mialo sie przerwe.
Napisano 12 grudzień 2018 - 23:03
Wiele sesji treningowych o tej samej nazwie ma swoje klony dodajace 15min, 30min itp.
Napisano 13 grudzień 2018 - 13:28
Dwa tygodnie przerwy, tylko z jedna lekka 55km jazda na zew. Zaczynalem dwunasty tydzien treningu, dla zaznajomionych z TrainerRoad, koncowka drugiej czesci Sweet Spot mid. W momencie przerwania, do konca pozostal mi intensywny tydzien i tydzien regeneracji.
no i co postanowiłeś?
jaki był podział tych 2x6 tyg? (mikrocykle tygodniowe czy krótsze/dłuższe?
Napisano 13 grudzień 2018 - 13:32
Tygodniowe. Wracam do tylu tyle dni ile bylem poza treningiem.