Nie przeszkadza mi to że mają czasem problem z rozróżnieniem zawodników. Z resztą tam jecie 140 chłopa, w tym każda dziewiątka (dobrze mówię?) ma te same ciuchy. Ja bardzo chciałbym słuchać ich komentarzy w czasie meczu piłki nożnej

Napisano 22 lipiec 2009 - 22:45
Napisano 23 lipiec 2009 - 06:11
Cytat
myśle że po kilku latach mielibyśmy wyscigi amatorów a nie profesjonalistów. nikt nie chciałby być kolarzem - ryzyko za duże że zostanie się bez srodków do zycia. doping był jest i będzie dopóki będzie opłacało się go brać. Dozywotnia dyskwalifikacja to kara śmierci. Mimo ze w stanach jest ona wykonywana to i tak nie działa odstrszajaco na zabójców.Myślę, że jedyna metoda na doping to całkowita dyskwalifikacja zawodnika. 2 lata to śmiech na sali. W ciągu takiego okresu dany "mistrz" może trenować i szprycować się do woli. Potem zachwyci wszystkich jakim jest wspaniałym kolarzem i znów 2 lata przerwy
Napisano 23 lipiec 2009 - 07:56
Napisano 23 lipiec 2009 - 12:53
Napisano 23 lipiec 2009 - 13:28
Cytat
Armstrong był wtedy liderem jedynym i oczywistym. Contador w tym roku w tym wyścigu nie jest najwidoczniej, stąd inny styl pracy Lanca jako pomocnika. Tak mi się wydaje. w jakąkolwiek stronę by nie patrzeć, dają radę obydwaj.
Teksańczyk nie jest dla mnie bogiem, może nawet nie idolem. Ale lubię gościa i cenię, staram się nie popadać w przesadę jeśli chodzi o jego postrzeganie. Nadał współczesnemu kolarstwu pewien styl, zarówno jazdy, wygrywania, podejścia do pracy. Może się to podobać albo nie, ale tak jest i już. Jesli będzie w trójce w Paryżu to się będę cieszył.
Zauważyłem że uwagi krytyczne co do duetu komentatorów są kierowane głównie do pana Wyrzykowskiego. W moim odczuciu nie jest tak źle, choć faktycznie lepiej chyba wypadł by duet Jaroński-Probosz. Pierwszy z tekstami z kosmosu, drugi merytoryczny.
Napisano 23 lipiec 2009 - 18:43
Napisano 23 lipiec 2009 - 19:31
Napisano 23 lipiec 2009 - 20:08
Cytat
Witam.
Poszukuję zdjęć z dekoracji po dzisiejszym etapie. Czy ktoś posiada adres strony internetowej, gdzie takowe fotki mogę zobaczyć.
Najbardziej interesuje mnie dekoracja Alberto Contadora (żółta koszulka).
Szukałem na letour.fr, ale albo jestem ślepy, albo tam fotek nie ma.
Pozdrawiam.
Napisano 24 lipiec 2009 - 07:46
Napisano 24 lipiec 2009 - 09:10
Napisano 24 lipiec 2009 - 11:40
Cytat
Contador wykręcił średnią 50,1km/h na dystansie 40,5km. Jakieś pytania?
Dla mnie nieosiągalnym marzeniem jest przekroczenie 40km/h na takim dystansie...