Kto wygra tegoroczny TdF ... ?
Started By
Gosc_Stas_*
, 01 cze 2009 21:23
240 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 lipiec 2009 - 11:09
Napisano 09 lipiec 2009 - 14:42
I ty Alberto przeciwko mnie? :shock: ;-)
A skoro już jesteśmy przy spiskach, to pan Jaroński z Wyrzykowskim mówili dziś, że dziennikarze "dotarli" ponoć do informacji o tym, że Sastre mógłby się dogadać z Contadorem żeby wygryźć Armstronga z czołówki klasyfikacji generalnej. A ile w tym prawdy, to się okaże 8-)
A skoro już jesteśmy przy spiskach, to pan Jaroński z Wyrzykowskim mówili dziś, że dziennikarze "dotarli" ponoć do informacji o tym, że Sastre mógłby się dogadać z Contadorem żeby wygryźć Armstronga z czołówki klasyfikacji generalnej. A ile w tym prawdy, to się okaże 8-)
Napisano 09 lipiec 2009 - 17:15
Zalatuje teoria spiskowa.
Co to faktow to nie widze aby astana starala sie za bardzo. Chyba ze sie chlopaki oszczedzaja, jeszcze sporo przed nami. Mysle ze powinni postawic na Lanca. Contador wyglada na przygniecionego "mistrzem" i to napewno mu nie sluzy.
Cos mi sie wydaje, ze Astana sama nie wie na kogo postawic wszystkie karty. Beda musieli sie w koncu zdecydowac, bo moga nie wygrac wyscigu.
Co to faktow to nie widze aby astana starala sie za bardzo. Chyba ze sie chlopaki oszczedzaja, jeszcze sporo przed nami. Mysle ze powinni postawic na Lanca. Contador wyglada na przygniecionego "mistrzem" i to napewno mu nie sluzy.
Cos mi sie wydaje, ze Astana sama nie wie na kogo postawic wszystkie karty. Beda musieli sie w koncu zdecydowac, bo moga nie wygrac wyscigu.
Napisano 09 lipiec 2009 - 18:53
Już jutro zobaczymy czy Lance jest silny na jakiego wygląda.. A to jest prawda.. Contadorowi szkodzi obecność Bosa.. Sam czułbym się przytłoczony.. Nawet przy prezentacji zespołow w Monaco[?] roporter rozmawiał tylko z liderami zespołow ,a w Astanie najpierw zajął się lancem, a po paru minutach zadał jedno pytanie "Albercikowi".. Tak jak lubie Armstronga tak chciałbym żeby Contador mu utarł nosa.. np. jutro nadrobił sporo czasu na tym finałowym podjeździe.. :-)
Napisano 10 lipiec 2009 - 08:28
oj..czepiacie się słówek ,a wiecie o co chodzi :-)
Odważny i pewny siebie Armstrong przyćmiewa młodego i cichego Contadora.. Przecież to widać.. jak już Lance wrócił, to niech się trzyma tego co mówił "nie wracam zwyciężać ,a reklamować walkę z rakiem". bardzo go lubie i szanuje, zawsze jestem za nim ,ale ciekawie by było jakby Albercik utarł mu nosa ,bo nasz Boss ile razy go pouczał {choć tu akurat miał racje}
Odważny i pewny siebie Armstrong przyćmiewa młodego i cichego Contadora.. Przecież to widać.. jak już Lance wrócił, to niech się trzyma tego co mówił "nie wracam zwyciężać ,a reklamować walkę z rakiem". bardzo go lubie i szanuje, zawsze jestem za nim ,ale ciekawie by było jakby Albercik utarł mu nosa ,bo nasz Boss ile razy go pouczał {choć tu akurat miał racje}

Napisano 10 lipiec 2009 - 08:43
Myślę, że w reklamowaniu walki z rakiem nie ma nic złego. Jeżeli krytykujesz go za to, że reklamuje swoją fundację to co powiesz na te miliony dolarów, które zostały zasponsorowane przez wszystkie drużyny wypuszczające swoich kolarzy na Tour? Przecież tutaj o reklamę chodzi.
Co do samego Lanca słyszałem, że nie jest zbyt sympatycznym człowiekiem. Taki gburowaty i lekko złośliwy.
Macie dokładniejsze informacje na ten temat?
Co do samego Lanca słyszałem, że nie jest zbyt sympatycznym człowiekiem. Taki gburowaty i lekko złośliwy.
Macie dokładniejsze informacje na ten temat?
Dodaj odpowiedź