Wrocław - Wspólne Treningi Na Szosie
Napisano 15 kwiecień 2010 - 14:45
Moja trasa na niedzielę:
http://www.mapmyfitn...127070944935096
Start: 8:30
Dystans: 150km
Zapraszam
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 16 kwiecień 2010 - 11:33
:-/ no i mnie rozłożyło... wstałem rano i 37,8'C gorączki... Już wczoraj czułem się jakoś tak dziwnie ale zwaliłem to na zmęczenie. Piszę to w związku z planowanym sobotnim treningiem do Sobótki. Nie sądzę abym w kilkanaście godzin się wykurował, a mając w perspektywie za tydzień maraton w Trzebnicy chyba jednak zostanę w domu i się wykuruję. Nie mówię, że jutro na 100% nie jadę ale pewnikiem odpuszczę... :-(
Jako główny organizator i "zachęcacz" do wspólnych treningów BARDZO Was wszystkich przepraszam za moją niedyspozycję.
Kontakt do Was wszystkich mam na komórki więc gdyby coś się zmieniło (oby... :-| ) będę dzwonił. Kto nie ma do mnie kontaktu to proszę na priv lub GG.
Napisano 16 kwiecień 2010 - 14:59
czlowiekzdubaju >> na sobótkę z Bielan jest ok. 40km (zależy od trasy), każda pętla wokół góry to 21km (trasą półmaratonu ślężańskiego)
Napisano 16 kwiecień 2010 - 15:53

Tak czy inaczej co nie wymyślicie to się dostosuję.
A to czy się piszę na niedzielę będzie zależeć już tylko od tego, jak mi będzie szła nauka do kolokwium z analizy matematycznej po sobotnim wyjeździe

Napisano 17 kwiecień 2010 - 16:53

Napisano 17 kwiecień 2010 - 17:02
Nasza trójka też jakoś dotoczyła się do Wrocławia, kto miękł zostawał zakleszczony między dwoma osobami i już nie mógł odpuszczać

Tak czy inaczej na jutrzejsze 150km chociaż czuję się zupełnie dobrze niestety się nie piszę - zwyczajnie taki wyjazd jak dzisiaj ma bardzo negatywny wpływ na naukę matematyki i muszę jutro mocniej to pocisnąć, a trening zrobić jakiś krótki.
Gosc_chris1990accent_*
Napisano 17 kwiecień 2010 - 20:29
A co do wyjazdu, bylo super, super,super !!!
Na pewno jeszcze nie raz tam pojadę, chociaz te podjazdy ok.12-14% były cięzkie,
ale dałem rade.
Przy okazji dziekuje heavy puchatkowi za zel energetyczny, który umozliwił mi jazde
na konkretnym poziome od 120km.
Pochwały należą sie tym , którzy dawali jechac na kole i tym , którzy je puszczali

Gosc_chris1990accent_*
Napisano 18 kwiecień 2010 - 18:43
To kiedy robimy kolejną ustawkę-dłuzszy trening ?

Tym razem w jakies inne, ciekawe miejsce, choc
w Sobótce jest pieknie. Moze w czasie długiego weekendu,tzn. 1 maja, bo 24.04 jade
na Ządło Szerszenia, a dzien pozniej na BikeMaraton.
Mozemy tez cos zorganizowac w tygodniu.
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 18 kwiecień 2010 - 19:57
Cytat
Wyjazd odbył się :mrgreen:
Obecnych : 5 osób
Napiszę tylko tyle: momentami było ciężko.
Cytat
Było super, dzięki wszystkim
Cytat
Było klawo, w końcu jakieś podjazdy!
Cytat
Cóz, wyszło ponad 180km, co stanowi mój nowy rekord.
A co do wyjazdu, bylo super, super,super !!!
No, panowiem jak się czyta TAKIE entuzjastyczne recenzje z wspólnego treningu to aż serce roście i w oku kręci się łezka szczęścia, hehe. ;-) Ja niestety zaniemogłem i ten wspólny trening uciekł mi z przed nosa. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Rozmawiałem z "człowiekiemzdubaju" i z "chrisem1990accent" telefonicznie, o wyjeździe do Sobótki i wszyscy potwierdzają, że wspólne treningi są rewelacyjnym pomysłem i trzeba to jak najbardziej kontynuować. Na następny weekend jest maraton szosowy w Trzebnicy więc ja odpadam ze wspólnych treningów w ten nadchodzący weekend ale w tygodniu jak najbardziej i dlatego...
We wtorek 20 kwietnia, około 11:00 / 12:00 spotykamy się na rogu ul. Hallera i ul. Grabiszyńskiej, na tym rogu gdzie jest ten taki jedno piętrowy, biały dom towarowy, stojący na takiej górce. Jadąc grabiszyńską od pl. Legionów, dojeżdząjąc do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po lewej stronie, a jadąc ul. Hallera od ul. Powstańców Śląskich, dojeżdżając do krzyżówki hallera/grabiszyńska, mamy go po prawej stronie.
Ekipa: człowiekzdubaju + Castor Troy. Jeżeli ktoś chętny to ZAPRASZAMY. W grupie zawsze raźniej.
Trasa planowana to około 70/90km, kierunek do dogadania. Tempo do dogadania.
Jeżeli komuś pasuje np. o 13 czy 14 to proszę pisać! Dostosujemy się w miarę możliwości do wszystkich. Te proponowane godziny to tylko propozycja, a nie sztywne ramy! :-)
Jeżeli będzie padał deszcz lub EWIDENTNIE będzie się na niego zanosić, to ja raczej odpadam bo w deszczu nie jeżdżę.
Ktoś z Was chętny?
Dodaj odpowiedź