MARATONY SZOSOWE PP
Napisano 05 wrzesień 2009 - 20:12
Cytat
Ja dla odmiany po wjechaniu do miasta przy drugim rondzie miałem paskudny kurcz w prawej nodze, musiałem ją wypiąć i dojechać ostatni km kręcąc tylko lewą nogą, aż wstyd było tak na metę wjechać, ale przedobrzyłem :roll:
No to Cie widziałem na mecie. Zastanawiałem się czemu koleś jedzie z odpięta nogą. Czyżby awaria geja? A to skurcz ;-P
Napisano 06 wrzesień 2009 - 10:59
Napisano 06 wrzesień 2009 - 12:55
Cytat
Tak, jechaliśmy od początku. Ale koledzy z miejsc 2 i 3 M2 nie współpracowali od momentu ucieczki 'ich człowieka' na ok 40km od mety. My też mieliśmy swojego ludzia (M3/1) w tej dwuosobowej ucieczce, ale przecież chodzi o dobrą zabawę ... Ale za to bardzo ładnie ułożyła nam się współpraca z kolegą, który wygrał swoją kategorię M4 i ostatecznie finisz z grupy ;-)travisb jechałeś z grupą która zajęła 1,2 i 3 miejsce w m2? jechałeś z nimi od początku?
ja byłem 5 w m2
Napisano 06 wrzesień 2009 - 13:40
Pozdrawiam mojego rywala Arka i jego pomocników z Brodnicy oraz sympatycznych kolegów z teamu "na szosie". Wielkie brawa dla Daniela z Gdyni, który mimo, że jechał sam zdobył pierwsze msc. w M2 (znam to z poprzednich maratonów). Dziękuję moim kolegom, których sama obecność powodowała we mnie wielką pewność i wiarę w siebie.
Gosc_łukasz_*
Napisano 08 wrzesień 2009 - 20:53
Nawet uczynni ludzie w tej Ostródzie i chcieli pomóc , tylko każdy pokazywał inny kierunek , nawet jak pytaliśmy kilku równocześnie. Może Grunwald to nie Warszawa , ale jak jest tak blisko , to wstyd nie wiedzieć.
Napisano 09 wrzesień 2009 - 19:47
Cytat
Z naszego forum w Iławie wystąpił jeszcze GrzegorzP
Łukasz, nie tylko Grezgorz jechał bo jeszcze na przykład Ja, i dodatkowo powiem ze jechaliśmy razem spory kawałek, z tym że ty zostałeś na 155 a ja pojechałem dalej.
Jechałem w tej 2 ce którą doszliście przed Górą Dylewską.
Pozdrówka.
Napisano 09 wrzesień 2009 - 19:49
Gosc_tozik_*
Napisano 09 wrzesień 2009 - 20:20
Cytat
Bo Jarek jeżdzi w pedałach MTB - widziałem na starcie.
To chyba nie od tego... ja też jeżdżę w zwykłych SPD a jeżdżę połowę wolniej niż Jarek.
Myślę, że to nie przez pedały tylko dzięki tym wszystkim własnoręcznie robionym karbonowym szpejom - to na pewno od tego jeździ tak szybko :mrgreen:
Dodaj odpowiedź