Jest jeszcze taka impreza jak Rajd dookoła Tatr - trochę nieformalna - i tam de facto łamiemy przepisy startując całym ok 70 osobowym "peletonikiem", który zazwyczaj rozbija się na mniejsze grupy w trakcie przekraczania granicy polsko-slowackiej, ale przez pierwsze 30km to najprawdziwsza jazda w peletonie - tyle, że tu mniej chodzi o ściganie a więcej o frajdę z wspólnej jazdy.
MARATONY SZOSOWE PP
Gosc_tozik_*
Napisano 11 lipiec 2007 - 08:55
Jest jeszcze taka impreza jak Rajd dookoła Tatr - trochę nieformalna - i tam de facto łamiemy przepisy startując całym ok 70 osobowym "peletonikiem", który zazwyczaj rozbija się na mniejsze grupy w trakcie przekraczania granicy polsko-slowackiej, ale przez pierwsze 30km to najprawdziwsza jazda w peletonie - tyle, że tu mniej chodzi o ściganie a więcej o frajdę z wspólnej jazdy.
Napisano 11 lipiec 2007 - 19:53
horny, nieźle dymaliście pod tę górkę! Szkoda, że mnie tam nie było...
Napisano 12 lipiec 2007 - 10:35
Gratuluję emer, jeszcze na "zasłużony odpoczynek" niech nas nikt nie waży się wysyłać,... przynajmniej od roweru :-P
pozdro horny
Napisano 20 lipiec 2007 - 15:26
horny, tez wiedzialem ze ladnie pojedziesz
Napisano 23 lipiec 2007 - 17:54
http://www.supermaraton.org/?p=288
nie jest relacja hornego z Pętli Beskidzkiej! I nic się nie chwali!
Napisano 13 sierpień 2007 - 19:32
Mimo wszystko jestem pod wrażeniem średnich jakie osiągasz na swoich "mini" dystansach.
Napisano 17 sierpień 2007 - 13:24
Nie ma niestety strony z wynikami z poprzedniej edycji (http://supermaraton....les/wyniki.html), a chcę spróbować swoich sił na pętli 260km. Wydaje mi się że samemu udało by mi się przejechać pętle 155km może ze średnią ~30km/h ale chcę to potraktować jako wyzwanie.
Po za tym jak to jest z wodą i ew. prowiantem? Ze swojej strony mogę na raz wziąść wody na ok.120km(zależy od temp.). Co ile są jakieś miejsca na uzupełnienie wody itp.?
Podjerzewam, że dalsza część mojej zagwostki wyjaśni się na stronie, więc biorę się za czytanie.
Napisano 27 sierpień 2007 - 11:15
Napisano 12 wrzesień 2007 - 05:37
pozdro horny
Napisano 12 wrzesień 2007 - 06:58
Czy ktoś z forumowiczów (poza mną
) wybiera się na maraton do Szerszonków z Trzebnicy? O ile dobrze skojarzyłem, to Horny się wybiera i startuje w mojej grupie 8:15.. w takim razie do zobaczyska!
zapisalem sie, ale niestety nie wiem czy pojade, bo w tym samym czasie kolesie planuja wypad w gory. jesli pogoda dopisze to jednak pojade w gory.