Rower vs samochody
Napisano 05 lipiec 2010 - 11:44
Napisano 05 lipiec 2010 - 12:13
bez broni ani rusz na drodze :mrgreen:
Napisano 05 lipiec 2010 - 12:16
Szczególnie jak powiesz mu że to Ty zadzwoniłeś po Straż
ha, ha, ale lepiej być wtedy z kumplem bo jak trafi się na jakiegoś imbecyla, który rozum ma tylko w mięśniach to może być nieciekawie.
pozdr
O! Widzę, że wykasowano moją sygnaturę. To znaczy, że jej treść dotarła. Bardzo mnie to cieszy.
Napisano 23 lipiec 2010 - 21:01
uff.....................
Napisano 23 lipiec 2010 - 21:07
Napisano 23 lipiec 2010 - 21:18
Napisano 23 lipiec 2010 - 21:56
Dwa dni temu otarlem sie doslownie o smierc, jechalem spokojnie drogą ktora ma dwa pasy nowo wyremontowana, na liczniku ok 30, wiem ze za mna jedzie autobus miejsci jakies 300metrow, zbiza sie do mnie,
i moj pierwszy bląd przytulam sie do kraweznika zeby spokojnie mnie wyprzedzil* a jest naprawde wysoki, a ten skurwiel bo nie potrafie inaczej , wykonuje manewr wymijania doslownie na zylete to malo powiedziane, jestem przykleszczony miedzy nim a kraweznikiem, rogami odbijam sie od drzwi srodkowych autobusu, czas doslownie mi zwolnil, klne glosno jestem w szoku przestraszony fest, i ten odglos silinka :/ autobus po manewrze skrecil na przystanek, ja zajechalem przed nim spisuje numery oraz godzine zajscia, kierowca klnie* "rusza" na mnie na tylne kolo lekko dodając gazu i krzyczy spier....i wiecie co mowi ? ze mogl tak zrobic bo obok mam droge rowerowa co jest prawdą* i ze ja nie mialem prawa jechac ulicą
sorki musialem sie rozpisac uwazajcie bo na polskich drogach jezdza idioci i skurwiele, sprawe zglosilem w zajezdni KM na pismie oraz na POLICJI
Napisano 23 lipiec 2010 - 22:03
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 23 lipiec 2010 - 22:16
juz od dzis staralem sie jezdzic z bardziej bezpieczną odlegloscia od kraweznika, zycie mi mile :!:
gdyby chociaz raz taki debil kierowca wsiadl wpięty na rower i przelecial się po miescie :!:
APELUJE dądzcie ostrozni, szczegolnie w miescie --- PRZEWIDUJCIE , tak ogolnie marzy mi sie bezpieczny kraj dla rowerzysty...jak szwecja :roll:
Pozdrawiam