Cytat
Ano tez tak mysle, ale juz zaczekam do lata wtedy mysle ze taniej sie da wyrwac.nie ma nad czym się zastanawiać, kupuj :!:.
Tacka kupowałem w zimie to cena automatycznie wysoka to samo zapewne z rolkami.
Napisano 21 luty 2011 - 23:19
Napisano 21 luty 2011 - 23:39
Cytat
ja po 15 minutach kręcenia zaczynam ostro ziewać i to nie jest joke :mrgreen:
Napisano 22 luty 2011 - 11:59
Cytat
Cytat
A to przepraszam - nie wiedziałem. I dzięki za uświadomienie mnie o takimże planie ;-)travisb są plany treningowe, które przewidują godzinne kręcenie, przerwa 15 minut i znowu godzinne kręcenie. A na wiosnę chłopaki tłuką medale na MP...AMEN.
Napisano 22 luty 2011 - 12:03
Cytat
Heh... Znam ten ból ;-). Teraz już nie narzekam, dam już radę 2,5h wysiedzieć na siodełku bez wstawania i równo kręcić. Początki były ciężkie, ponad godzina bez zmiany pozycji to było nie do zniesienia. Teraz ciekawy audiobook i mogę kręcić. Do monotonnego treningu rzecz niezastąpiona, na tyle podzielną uwagę mam, że trzymanie kadencji i tętna ze słuchaniem (ze zrozumieniem) czegoś ciekawego da się połączyć.Prozor, przerwa dla dupy ;-)
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 22 luty 2011 - 12:22
Napisano 22 luty 2011 - 12:35
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 22 luty 2011 - 12:39
Cytat
Cytat
Cytat
A to przepraszam - nie wiedziałem. I dzięki za uświadomienie mnie o takimże planie ;-)travisb są plany treningowe, które przewidują godzinne kręcenie, przerwa 15 minut i znowu godzinne kręcenie. A na wiosnę chłopaki tłuką medale na MP...AMEN.
travisb
Nie pisałem tego złośliwie :-P I wiesz jak jest: jak to powiedzenie mówi "co kraj to obyczaj" to co trener to inny plan treningowy....w zasadzie to uważam, że jak po zrealizowaniu konkretnego planu (chodzi mi tutaj głównie teraz o kluby) są wyniki to OK - to chyba jest najważniejsze :-D
Napisano 22 luty 2011 - 13:09
Cytat
Ta, teraz się będziemy przepraszać :-P Jak by nie było innych problemów nie ? ;-)Ale ja też nie odpowiedziałem złośliwie, ale jeśli tak to odebrałeś, to z góry przepraszam ...
Napisano 22 luty 2011 - 23:50
Cytat
Cytat
Mógłbyś opisać swoje doświadczenia w temacie rolek ?tomiek nie ma nad czym się zastanawiać, kupuj :!:
Na co zwrócić uwagę przy wyborze ?
Jakie treningi da się zrobić a jakich raczej nie ?
Jakie rolki są warte uwagi, a które omijać ?
Napisano 23 luty 2011 - 11:17
Napisano 24 luty 2011 - 13:07
Napisano 24 luty 2011 - 17:57
Cytat
Ale czy przez to, że mają paraboliczne boki i nie można z nich spaść to trening tak samo rozwija technikę i stabilność jazdy jak na zwykłych rolkach ???Jeździłem na tych ELITE i są ekstra. Nie ma z nimi żadnego kłopotu i "nie da" się z nich spaść. Polecam .