TDP 2010 - etap dla amatorów
Started By
Etheos
, 18 lip 2010 20:55
385 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 lipiec 2010 - 20:53
NAwet może nie dla tych co się nie boją ile dla tych co potrafią uniknąć kontaktu z tymi co się nie boją a jeszcze nie umieją ;-)[/quote]
Dobre!
Ogólnie rzec można jak olimpijczycy - Jedziemy po medale :mrgreen: (no chyba ich starczy)
A co do siania paniki, to pomarudzic nie zaszkodzi :-P
Dobre!
Ogólnie rzec można jak olimpijczycy - Jedziemy po medale :mrgreen: (no chyba ich starczy)
A co do siania paniki, to pomarudzic nie zaszkodzi :-P
Napisano 28 lipiec 2010 - 21:43
Taaak Medale To Jest To...... :shock: Ja też tak się zastanawiam jak to zrobić z tym dojazdem na start, kombinuję dojechać do bukowiny tam zostawić auto z rodzinką potem dotrzeć sobie rowerkiem do Nowego Targu, w końcu będzie z górki :mrgreen: I chyba zdecyduję się na Fitnesssssss.........Aby tylko nie padało brrrrrrrr ;-) Panowie dawajcie na Fitnessss to się może jakoś z krzykniemy Ja będę prawdopodobnie na czerwono białym Specu i koszulce Ghostbikers...A Wy ? :->
Napisano 28 lipiec 2010 - 22:08
Spoko spoko... Sporo osób też idzie w sport mam nadzieję. I liczę że się jakoś skrzykniemy?
Chciałem też zapytać czy ktoś z forum planuje zostać na weekend po etapie 6 sierpnia w Zakopcu? Bo jak już tam będę 6tego, to pewnie i na weekend zostanę żeby trochę po słowacji się pokręcić. Może z forum jest ktoś chętny???
Chciałem też zapytać czy ktoś z forum planuje zostać na weekend po etapie 6 sierpnia w Zakopcu? Bo jak już tam będę 6tego, to pewnie i na weekend zostanę żeby trochę po słowacji się pokręcić. Może z forum jest ktoś chętny???
Napisano 28 lipiec 2010 - 22:31
Ja na Fitness dlatego, ponieważ bardzo lubię podziwiać górskie widoki a coś mi się zdaje że w trybie Sport może u mnie w pewnym momencie nastąpić zawężenie pola widzenia :oops: Ot i cała histortyja........ ale to jeśli chodzi o mnie ;-) Nie bede świrował Jarząbka bez przygotowania, może w przyszłym roku ale nie w tym. Nie jestem niedzielnym bikerem, troszkę kręcę tygodniowo ale wolałbym mieć zapas i pewność na takim etapiku :-> Wprawdzie dystans 45km to nie duży dystans ale kompletnie nie mam rozeznania co do tych podjazdów..................nie chce mi się i tyle......ale może mi się za chce w dniu startu ;-) ..................i kurde bede przeklinał ten dzień przez jakiś czas............ :mrgreen:Kurcze wszyscy na fitness ida. Czemu nikt nie idzie na Sport oprócz nielicznych?
Napisano 28 lipiec 2010 - 22:55
Ja idę na SPORT, chcę dłużej brać udział w tej całej zabawie, a trasa sport z pewnością mi to zapewni. Nie boję się tych podjazdów, choć kozakiem nie jestem, ale dam z siebie wszystko by tylko nie zamdleć ;-) No chyba, że będzie wyjątkowo parszywa pogoda czyli ostry deszcz, wtedy by się nie męczyć polece trasą fitnes.
Jeśli idzie o dojazd to plan mam taki by przyjechać autkiem do Nowego Targu, tam wszystko załatwić, w tym czasie tato popilnuje sprzętu, potem ja się naszykuję i przebiorę, i jak będę już gotowy czyli około godzine przed startem puszczę tatę do Bukowiny na mete. Innego lepszego rozwiązania nie widzę. Oby tylko dalo się swobodnie dojechać bocznymi drogami do Bukowiny.
Jeśli chodzi o rozpoznanie to prawdopodobnie będe w długich gaciach reprezentacji Polski i w koszulce lidera TdP
Jeśli idzie o dojazd to plan mam taki by przyjechać autkiem do Nowego Targu, tam wszystko załatwić, w tym czasie tato popilnuje sprzętu, potem ja się naszykuję i przebiorę, i jak będę już gotowy czyli około godzine przed startem puszczę tatę do Bukowiny na mete. Innego lepszego rozwiązania nie widzę. Oby tylko dalo się swobodnie dojechać bocznymi drogami do Bukowiny.
Jeśli chodzi o rozpoznanie to prawdopodobnie będe w długich gaciach reprezentacji Polski i w koszulce lidera TdP
Napisano 29 lipiec 2010 - 08:55
Chciałbym zaznaczyć że dojazd do Nowego Targu z Chabówki będzie bardzo utrudniony bo w Klikuszowej (wieś zaraz przez NT) robią most i jest ruch wahadłowy. Ja ostatnio 3 kilometry przestałem w korku 1 h własnie przez to. Stałbym dłużej ale puscili potem normalny dwustronny ruch i się udało szybciej przejechać. Więc lepiej wam będzie do NT dojechac np przez Czarny Dunajec.
Napisano 29 lipiec 2010 - 09:18
Ja wyruszam około 4 rano, drogi wg Targeo mam 5h, więc na 9 powinienem być, choć pewnie przejedziemy szybciej, bo jakieś 150km jedziemy A4 :mrgreen:
tylko szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać od Krk do NT. Mam nadzieje, że te 90km nie będę jechać dłużej niż wczeszniejsze 220 :-/
tylko szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać od Krk do NT. Mam nadzieje, że te 90km nie będę jechać dłużej niż wczeszniejsze 220 :-/
Napisano 29 lipiec 2010 - 10:04
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl