Skocz do zawartości

Zdjęcie

TDP 2010 - etap dla amatorów

385 odpowiedzi w tym temacie

#101 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 28 lipiec 2010 - 19:42

Ja także się zastanawiam, bo będę musiał potem dotrzeć na start i jeszcze inne zajęcia tego dnia mnie czekają, także chyba wybiorę trasę fitness, Deadhorse masz niepowtarzalną okazję odegrać się na moderatorze :mrgreen:

#102 howard

howard
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • SkądKatosy

Napisano 28 lipiec 2010 - 20:53

NAwet może nie dla tych co się nie boją ile dla tych co potrafią uniknąć kontaktu z tymi co się nie boją a jeszcze nie umieją ;-)[/quote]

Dobre!

Ogólnie rzec można jak olimpijczycy - Jedziemy po medale :mrgreen: (no chyba ich starczy)

A co do siania paniki, to pomarudzic nie zaszkodzi :-P

#103 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 21:43

Taaak Medale To Jest To...... :shock: Ja też tak się zastanawiam jak to zrobić z tym dojazdem na start, kombinuję dojechać do bukowiny tam zostawić auto z rodzinką potem dotrzeć sobie rowerkiem do Nowego Targu, w końcu będzie z górki :mrgreen: I chyba zdecyduję się na Fitnesssssss.........Aby tylko nie padało brrrrrrrr ;-) Panowie dawajcie na Fitnessss to się może jakoś z krzykniemy Ja będę prawdopodobnie na czerwono białym Specu i koszulce Ghostbikers...A Wy ? :->

#104 narek

narek
  • Użytkownik
  • 27 postów
  • SkądOświęcim

Napisano 28 lipiec 2010 - 21:50

Ja na żółtym szerszeniu i w barwach CSC.

#105 tomash2310

tomash2310
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • SkądNowy Targ

Napisano 28 lipiec 2010 - 21:52

Kurcze wszyscy na fitness ida. Czemu nikt nie idzie na Sport oprócz nielicznych?:P

#106 sowacki

sowacki
  • Użytkownik
  • 52 postów
  • SkądBytom

Napisano 28 lipiec 2010 - 22:08

Spoko spoko... Sporo osób też idzie w sport mam nadzieję. I liczę że się jakoś skrzykniemy?

Chciałem też zapytać czy ktoś z forum planuje zostać na weekend po etapie 6 sierpnia w Zakopcu? Bo jak już tam będę 6tego, to pewnie i na weekend zostanę żeby trochę po słowacji się pokręcić. Może z forum jest ktoś chętny???

#107 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 22:31

Kurcze wszyscy na fitness ida. Czemu nikt nie idzie na Sport oprócz nielicznych?:P

Ja na Fitness dlatego, ponieważ bardzo lubię podziwiać górskie widoki a coś mi się zdaje że w trybie Sport może u mnie w pewnym momencie nastąpić zawężenie pola widzenia :oops: Ot i cała histortyja........ ale to jeśli chodzi o mnie ;-) Nie bede świrował Jarząbka bez przygotowania, może w przyszłym roku ale nie w tym. Nie jestem niedzielnym bikerem, troszkę kręcę tygodniowo ale wolałbym mieć zapas i pewność na takim etapiku :-> Wprawdzie dystans 45km to nie duży dystans ale kompletnie nie mam rozeznania co do tych podjazdów..................nie chce mi się i tyle......ale może mi się za chce w dniu startu ;-) ..................i kurde bede przeklinał ten dzień przez jakiś czas............ :mrgreen:

#108 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 22:34

Sam nie wiem jak się dawniej zdecydowałem na ślub, skoro teraz nie mogę się zdecydować jaki wybrać wyścig....... :mrgreen:

#109 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 28 lipiec 2010 - 22:55

Ja idę na SPORT, chcę dłużej brać udział w tej całej zabawie, a trasa sport z pewnością mi to zapewni. Nie boję się tych podjazdów, choć kozakiem nie jestem, ale dam z siebie wszystko by tylko nie zamdleć ;-) No chyba, że będzie wyjątkowo parszywa pogoda czyli ostry deszcz, wtedy by się nie męczyć polece trasą fitnes.

Jeśli idzie o dojazd to plan mam taki by przyjechać autkiem do Nowego Targu, tam wszystko załatwić, w tym czasie tato popilnuje sprzętu, potem ja się naszykuję i przebiorę, i jak będę już gotowy czyli około godzine przed startem puszczę tatę do Bukowiny na mete. Innego lepszego rozwiązania nie widzę. Oby tylko dalo się swobodnie dojechać bocznymi drogami do Bukowiny.

Jeśli chodzi o rozpoznanie to prawdopodobnie będe w długich gaciach reprezentacji Polski i w koszulce lidera TdP :D

#110 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 23:01

I tak trzymać ! Panowie ! Kto jeszcze na czym i jak będzie ubrany ? To się łatwiej Nam będzie złapać na starcie...... :-)

#111 woody

woody
  • Użytkownik
  • 1415 postów
  • Skądłódź

Napisano 28 lipiec 2010 - 23:07

Jeśli chodzi o rozpoznanie to prawdopodobnie będe w długich gaciach reprezentacji Polski i w koszulce lidera TdP :D

Ty no bo jak tak to już bankowo musisz wjechać bo jak zejdziesz z roweru to będzie lipa na cały kraj :D

u2250y2014v3.gif

#112 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 lipiec 2010 - 23:37

Ty no bo jak tak to już bankowo musisz wjechać bo jak zejdziesz z roweru to będzie lipa na cały kraj :D

:-) Zgadza się :-)

#113 howard

howard
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • SkądKatosy

Napisano 29 lipiec 2010 - 06:47

Do zobaczenia na trasie, jadę na opcję SPORT ;-)
Ubranie zależne od pogody . Granatowo-czarne jesienne lub letnie -całość pomarańczowo-czarna. Na kasku i tak mam napis, że ja to ja :-D

#114 howard

howard
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • SkądKatosy

Napisano 29 lipiec 2010 - 06:50

Oby tylko dalo się swobodnie dojechać bocznymi drogami do Bukowiny.

My pojedziemy bocznymi drogami :-P

Jedyny dojazd to chyba tylko zakopianką, a tu "czas dojazdu" jest wzglęnym pojęciem :mrgreen:

#115 tomash2310

tomash2310
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • SkądNowy Targ

Napisano 29 lipiec 2010 - 08:55

Chciałbym zaznaczyć że dojazd do Nowego Targu z Chabówki będzie bardzo utrudniony bo w Klikuszowej (wieś zaraz przez NT) robią most i jest ruch wahadłowy. Ja ostatnio 3 kilometry przestałem w korku 1 h własnie przez to. Stałbym dłużej ale puscili potem normalny dwustronny ruch i się udało szybciej przejechać. Więc lepiej wam będzie do NT dojechac np przez Czarny Dunajec.

#116 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 29 lipiec 2010 - 09:18

Ja wyruszam około 4 rano, drogi wg Targeo mam 5h, więc na 9 powinienem być, choć pewnie przejedziemy szybciej, bo jakieś 150km jedziemy A4 :mrgreen:
tylko szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać od Krk do NT. Mam nadzieje, że te 90km nie będę jechać dłużej niż wczeszniejsze 220 :-/

#117 howard

howard
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • SkądKatosy

Napisano 29 lipiec 2010 - 09:28

Mam nadzieje, że te 90km nie będę jechać dłużej niż wczeszniejsze 220

Hmmm.. jakby ci to powiedzieć... Z Zakopanego do Krakowa już jechałem PKS-em 4 godziny więc trzymajmy wszyscy kciuki za siebie nawzajem :-P

#118 wujek

wujek
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądNowy Targ

Napisano 29 lipiec 2010 - 10:04

Tutaj jest trasa i profil wersji SPORT zrobiony przeze mnie:

http://bikeroutetoas...x?course=160775

zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl 

#119 howard

howard
  • Użytkownik
  • 135 postów
  • SkądKatosy

Napisano 29 lipiec 2010 - 13:42

Dzięki. Wygląda to obiecująco ;-)

#120 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 lipiec 2010 - 15:03

Deadhorse z autostrady warto zjechać w Chrzanowie i kierować się na Wadowice.

Dodaj odpowiedź