TDP 2010 - etap dla amatorów
Started By
Etheos
, 18 lip 2010 20:55
385 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 lipiec 2010 - 08:53
Dead, za mało, załóż 25 , jak nie pociągniesz obrotu to staniesz w miejscu i w takiej koszulce to lepiej ...................... będziesz musiał stanac na wysokosci zadania i honoru przede wszystkim, zresztą te manetki na kierownicy, zaskoczysz konkurentów ;-)
To sie tak mówi, e pojade lajtowo, a potem od startu rura i blat każdy gna jak szalony coby sie pokazać w kamerach.
A propo, zakopianką z Krakowa jak sie jedzie to do Rabki busem jechałem w Niedziele ostatnio dokładnie godzinke, a do Nowego Targu to rzut beretem jest, nad ranem nie ma aut i pusto na trasie więc nie panikować,
ale weżcie poprawke na zamieszanie tam na miejscu bo sporo aut będzie w samym Nowym Targu
To sie tak mówi, e pojade lajtowo, a potem od startu rura i blat każdy gna jak szalony coby sie pokazać w kamerach.
A propo, zakopianką z Krakowa jak sie jedzie to do Rabki busem jechałem w Niedziele ostatnio dokładnie godzinke, a do Nowego Targu to rzut beretem jest, nad ranem nie ma aut i pusto na trasie więc nie panikować,
ale weżcie poprawke na zamieszanie tam na miejscu bo sporo aut będzie w samym Nowym Targu
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 30 lipiec 2010 - 10:40
A ja na swoim trekkingowym wyjeżdżam tam (tzn. na tych 23% pod Gliczarów) zawsze na ..28/30 :mrgreen: i muszę stawać na pedałach :!: . Nigdy na kolarce nie jechałem, więc trudno mi powiedzieć, jak się będzie tam jechało 39/25.
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl