Posted 29 May 2018 - 20:46
Ponieważ skontaktował się z nami użytkownik, który w weekend wygrał na nim koronny dystans na imprezie Majka Days pozwalam sobie wkleić jego opinię o naszych rowerach (za Jego zgodą oczywiście). Kolega Michał korzysta z modelu XEON CSL:
Rose Xeon używam od 2014 roku i z tej perspektywy z czystym sumieniem mogę przyznać, że jest to bardzo dobry rower. Bezkompromisowy, rasowy sprzęt do ścigania w najcięższych warunkach. Pewny i precyzyjny na zjazdach z dużym zapasem sztywności gwarantującym efektywną wspinaczkę po górskich sztajfach, czyli dokładnie to czego szukałem. Na oponach 25mm Rose oferuje również zadowalający poziom komfortu, nawet na bardzo nierównej nawierzchni. Moim zdaniem jest to świetny wybór dla ambitnych zawodników, szukających roweru do ścigania, który zaspokoi ich sportowe potrzeby w dniu zakupu, jak i za 5 sezonów. Jestem tego najlepszym przykładem
- kaloo likes this
Reply to this topic
Also tagged with one or more of these keywords: rose, trek, emonda, sl6
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower za 3500zł i więcej? →
Czy Trek Domane Wart Jest Swojej Ceny ?Started by Arek74 , 21 Feb 2022 Trek, Domane |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Nasze rowery →
Trek Emonda Sl5 2021Started by g88 , 23 Jul 2020 emonda, sl5 |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Ultegra Di2 - OkablowanieStarted by dmxzor , 29 Mar 2020 di2, ultegra, madone, trek |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Nasze rowery →
Trek Madone Sl6 Project OneStarted by dmxzor , 28 Feb 2020 trek, madone, projectone, szosa and 1 more... |
|
||
Rowery oraz części →
Osprzęt, podzespoły →
Korby - kasety - łańcuchy - suporty →
Suport Bb86,5 Trek Emonda AlrStarted by hank , 27 Mar 2019 trek, bb86 |
|