Cytat
Ktoś tu napisał, że człowiek jest niewinny, póki nie udowodni mu się winy. No to ja zapytam, czy jeśli Twój najlepszy przyjaciel na boku posuwa Twoją kobietę czy chłopaka - mniejsza z tym
- to czy wciąż jest najlepszym przyjacielem? Ty nic o tym nie wiesz, więc jest wszystko ok?
Nie. Napisał, że nie trzeba udowadniać swojej niewinności. Wyobraź sobie, że masz żonę i przyjaciela. Czy pewnego dnia przy piwie wypalisz "posuwasz moją żonę"? I jak on zareaguje? Będziesz oczekiwał, że się wybroni? Prawdopodobnie uzna cię za wariata i skończy tę przyjaźn. Co innego jeśli znajdziesz jej bieliznę u niego w pokoju. Może się wypierać i jest cień szansy, że faktycznie to nieporozumienie, ale będziesz miał silny dowód przeciwko niemu. Poza tym rządzą nami reakcje chemiczne, gdybym był mężem tej posuwanej kobiety, pewnie miałbym większe pretensje do niej. On ma silny instynkt karzący mu powielać swój kod genetyczny z jak największą liczbą kobiet. I to nic nie znaczy, dalej moglibyśmy być razem, gdyby jej obecność mnie uspokajała. Po 3 latach studiowania biologii nie da się inaczej patrzeć na związki ludzi

LA jest i był zawsze czysty

Przecież on startował w jednym wyścigu, przygotowywał się tylko do niego. Znał doskonale trasę, którą zawsze objeżdżał po kilka razy, kiedy inni robili to raz lub wcale. Miał silny zespół. A Contadora nie powinniśmy na razie oceniać.
Cytat
Chyba nie będę specjalnie odkrywczy jeśli stwierdzę że wszyscy profi z czołówki
Dlaczego z czołówki? Przecież ci z dalszych pozycji też jadą z dużą prędkością...