trzeba trochę poczytać i będziesz wiedział co się trenuje i przede wszystkim poco.
Kolego przede wszystkim to TY nie zrozumiałeś mnie. Nie napisałem tego, żeby Cie obrazić (no ale to chyba wiesz). W tej chwili kozakujesz. Forum jest po to aby się swoją wiedzą dzielić. Po pierwsze: nie każdy musi wiedzieć co to za dane. Dla przykładu ja mniej więcej kumam o co chodzi, ale przyznam ci się, że wróciłem na rower po 13 latach przerwy i nadrabiam zaległości (dużo się zmieniło). Po drugie to tak jak piszesz "trzeba trochę poczytać". Była już mowa o tym, że wpisywanie suchych danych mija się z celem. Oczywiście nikt z modów nie będzie usuwał takich wpisów. Warto czasem dodać co się robiło, w jakim celu, jaka trasa, z kim itp. Ale w Twoim przypadku to nawet tych suchych danych jest śmieszna ilość...chyba sam przyznasz. Podziel się informacją....ale Ty wyjeżdżasz z tekstem, żebym trochę poczytał. No ale to już świadczy tylko o jednym: JA TAM WIEM CO PISZĘ, A RESZTA NA TYM FORUM NIECH MA ZAGADKĘ. To tyle OT z mojej strony. Więcej szacunku i więcej chęci.