Cytat
I znowu lzesz, ze napisalem cos , czego nie napisalem. Cyt: "Petri ma rację - irimi - samo zło ".
A gdzie irimi napisał, że to Ty napisałeś "Petri ma rację - irimi - samo zło"- przecież to napisał irimi.
Napisano 19 czerwiec 2013 - 20:22
psy szczekaja, a karawana jedzie dalej.
porzadek jest domena prostych umyslow, tylko geniusz ogarnie chaos.
Napisano 19 czerwiec 2013 - 21:14
Cytat
Co wazniejsze wskaz, gdzie roblem - zarzucana mi - "analize" jego postow - zdanie po zdaniu .
Cytat
... napisał to irimi jako lekką drwinę z całego tematu."irimi to cale zlo"
Napisano 19 czerwiec 2013 - 21:21
Napisano 19 czerwiec 2013 - 21:28
Cytat
Petri w takim razie wskaż mi jednoznacznie gdzie irimi stwierdził, że to Twoje słowa??
Napisano 19 czerwiec 2013 - 21:42
Cytat
1.
Cytat
Petri w takim razie wskaż mi jednoznacznie gdzie irimi stwierdził, że to Twoje słowa??
A voila : " Petri ma rację - irimi - samo zło " wczoraj 22.15.
2. "Napisz kto Ci takie coś zarzuca. "
TravisB i Virenque. Wczoraj. Dzisiaj nie maja odwagi sie odezwac (?)
Nie zajrzales nawet JEDNA strone wstecz ....
3. "A propos schozofrenii to właśnie odstrzeliłeś sobie stopę... nawet obie."
Mniemam , ze potrafisz udowodnic ta - dosc odwaznie przyznam- postawiona diagnoze ? Wskaz prosze, ktore moje posty na to bez cienia watpliwosci wskazuja.
Bo jesli nie, to faktycznie ban ci sie nalezy- ale za trollowanie i hejterstwo.
cyt: "Ty nigdzie nie napisałeś..." ZGADZA SIE. Wiec dlaczego przechodzisz gladko nad tym, ze irimi wklada nie moje wypowiedzi w moja klawiature ????
Poza1 cytatem i "zarzutami" nie odniosles sie merytorycznie, do reszty tresci mojego poprzedniego posta.
I musze przyznac, ze sie nie dziwie. Nawet wiem dlaczego. I ty tez wiesz...
Cytat
Co wazniejsze wskaz, gdzie roblem - zarzucana mi - "analize" jego postow - zdanie po zdaniu . Jak do tej pory nie udalo ci sie ( ani nikomu innemu ) takego mojego postu odnalezc- wiec jesli sie komus cos zarzuca- co okazuje sie byc - nazwe to b delikatnie - oszczednym gospodarowaniem prawda-, a mowiac wprost lgarstwem nalezaloby , jesli nie przeprosic- to "wybrnac" z tego inaczej ( z honorem juz sie nie da ) . Na przyklad przyznac sobie ostrzezenie... Zasluzone.
Cytat
A odgadywanie ukrytych (?) mysli autora ww i przedstawianie ich pozniej jako rzekomych wypowiedzi uchodzi juz na schiozofrenie.
Cytat
A propo schozofrenii to właśnie odstrzeliłeś sobie stopę... nawet obie.
Napisano 19 czerwiec 2013 - 22:13
Cytat
Co do zaglądania w temat, zajrzałem, przeglądam go na bieżąco. Więc nie stawiaj tez na które nie masz argumentów.
Cytat
I weź mi tu jedną rzecz wytłumacz, Ty możesz objeżdżać innych od schizofreników?? Inaczej nie posunąłbym się tak daleko, po prostu korzystam z "Twoich" argumentów.
psy szczekaja, a karawana jedzie dalej.
porzadek jest domena prostych umyslow, tylko geniusz ogarnie chaos.
Napisano 20 czerwiec 2013 - 07:53
Napisano 20 czerwiec 2013 - 08:20
Napisano 20 czerwiec 2013 - 10:49
Napisano 21 czerwiec 2013 - 09:10
Napisano 21 czerwiec 2013 - 15:20