Szosowcy ŚLĄSK
Started By
Arthur
, 30 kwi 2008 21:33
703 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 kwiecień 2011 - 21:41
OssO - Przecież nie napisałem, że minipeletonik jest wolny, albo nie wytrwały ;-) Pytałem tylko, bo gdybyście planowali coś pokręcić w weekend po okolicy to może bym się dołączył, jeśli nie mielibyście nic przeciwko oczywiście... :-P Szukam kogoś w okolicy pod kogo będę mógł się czasami podpiąć, kogoś kto nie zabije mnie tempem :mrgreen: Bo więszkość chyba z klubików kolarskich, a ja taki raczej niedzielny turysta jestem
Napisano 20 kwiecień 2011 - 21:51
Hej pisałem już na wątku Bielska, napisze i tutaj. Planujemy jechać w tą sobotę do Karvina w Czechach.
Raczej taka świąteczna dłuższa wycieczka;) Wyjazd o 10:00 z Oświęcimia. Pojedziemy najprawdopodobniej przez Pszczynę , Jastrzębie ale to jeszcze do obgadania bo to kumpel te rejony zna. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć zapraszam.
Raczej taka świąteczna dłuższa wycieczka;) Wyjazd o 10:00 z Oświęcimia. Pojedziemy najprawdopodobniej przez Pszczynę , Jastrzębie ale to jeszcze do obgadania bo to kumpel te rejony zna. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć zapraszam.
Napisano 20 kwiecień 2011 - 22:00
Mi wychodzi na oko coś koło 140. Ale nie znam jescze dokładnej trasy. Pewnie będzie wiochami więc trochę dalej. Miasto ponoć ładne więc idealnie się nadaje na świąteczną wycieczkę.
Tempo wyjdzie w praniu jak zawsze przy takich wycieczkach ale na bank szybsi będą na górze czekać więc luzik. Ja raczej do demonów szybkości nie należę, dodatkowo jedzie z nami kumpel na trekkingu.
Ty jesteś z Piotrowic koło Polanki czy to inne?
Tempo wyjdzie w praniu jak zawsze przy takich wycieczkach ale na bank szybsi będą na górze czekać więc luzik. Ja raczej do demonów szybkości nie należę, dodatkowo jedzie z nami kumpel na trekkingu.
Ty jesteś z Piotrowic koło Polanki czy to inne?
Napisano 21 kwiecień 2011 - 08:46
Dobrze.
W takim razie proponuję na sobotę lub niedzielę
np. taką trasę, lub jej warianty.
http://www.bikemap.net/route/917471
lub
http://www.bikemap.net/route/917484
Grześ
Ja w ten weekend niestety nie dam rady.
A co do trasy to jak wypada jakościowo ta 1-sza ?? W tym roku jeszcze tam nie jechałem.