Stosunek wzrostu do wagi
Started By
krzysztof1985
, 28 wrz 2008 15:36
396 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_bartek86_*
Napisano 27 marzec 2010 - 23:09
wzrost 176 waga 70~71 lat 23
ciekawe ile uda mi sie schudnac w tym sezonie, chcialbym tak do 67 :-D
Do grubasów raczej nie naleze ani do chudzielców - choc w domu wszyscy mowia mi ze jestem chudy :-P a ja sobie mysle ze jestem w sam raz :mrgreen:
ciekawe ile uda mi sie schudnac w tym sezonie, chcialbym tak do 67 :-D
Do grubasów raczej nie naleze ani do chudzielców - choc w domu wszyscy mowia mi ze jestem chudy :-P a ja sobie mysle ze jestem w sam raz :mrgreen:
Gosc_Castor Troy_*
Napisano 05 kwiecień 2010 - 17:22
Hej,
Paweł, to zależy od tego w jakim czasie chcesz "spuścić" wagę. To prawie 10kg, a to już nie w kij dmuchał. Odczujesz spadek mocy. Bankowo.
Waga 75 prazy wzroście 178 to fajny układ. Ja mam 179 i ważę 69/70 zależy od dnia i powiem Ci, że jeźdz się fajnie, a szczególnie w górach. :-)
Moja waga to 84kg a wzrost 178cm.
Cel to 75kg, chyba wystarczy by nie męczyć się tak pod górki?
Paweł, to zależy od tego w jakim czasie chcesz "spuścić" wagę. To prawie 10kg, a to już nie w kij dmuchał. Odczujesz spadek mocy. Bankowo.
Waga 75 prazy wzroście 178 to fajny układ. Ja mam 179 i ważę 69/70 zależy od dnia i powiem Ci, że jeźdz się fajnie, a szczególnie w górach. :-)
Napisano 05 kwiecień 2010 - 17:59
Mam zamiar pozbyć się tych 10kg w 2 miesiące.Dwa lata temu moja waga wynosiła 106kg i przez około 5 miesięcy schudłem 25kg nie było az tak tragicznie ;-)
Wczoraj zrobiłem trochę kilometrów i jak wracałem coś mi zaczęło strzelać w tylnym kole, dziś sprawdzałem co to i okazało się, że luz na bębenku, przy sprawdzaniu zakręciłem kołem i zobaczyłem "ósemkę" :shock: .Nie najechałem na nic większego, chyba jedyny powód tej centry to moja waga :-?